Witam chciałem założyć felgi do Mercedesa w210 r17 a mam r15 gdy włożyłem okazało się że obciera o amortyzator w przodzie czy dystanse załatwiły by sprawę ?
Musisz podać parametry felg które masz aktualnie na samochodzie żeby można było je powownac z nowymi i ewentualnie dopasować dystans.
Tu masz kalkulator kalkulator/et-felgi/ który policzy wszystko za Ciebie jak podasz niezbędne dane. Dodatkowo zobaczysz wizualnie jak takie porównanie wygląda.
UAZ Hunter Rosyjska terenowa legenda pojawiła się w 1972 roku i szybko zyskała uznanie służb mundurowych. Mówi się, że od tego czasu samochód ten uczestniczył w prawie każdym konflikcie zbrojnym. Obecnie w ofercie znajduje ...
Samochody Lexusa pracują na lotnisku Naprawdę wygodne auto potrafi sprawić, że nawet długa podróż na czterech kołach jest równie komfortowa, co krótki lot samolotem. Czasami jednak trzeba skorzystać z możliwości silnika odrzutowego. Ale ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.