REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Brakuje jeszcze szerokości felgi która jest istotna w tym momencie żeby można było się oprzeć na tych danych które podałeś i znalezieniu odpowiedniego zamiennika.Szerszen17 napisał(a): Ale do rzeczy: moje parametry to
Średnica otworu osadzenia felgi w feldze jest większa więc spokojnie można tu zastosować odpowiednie pierścienie centrujące.Szerszen17 napisał(a):Według opisu opcja, która się nie zgadza z moimi parametrami to otwór centralny - ja mam 66,10, a dezenty 71,60. Przeczytałem, że oponeo daje do alufelg pierścienie centrujące, które mają zniwelować te różnice.
Śruby/nakrętki Do kompletu felg klient otrzymuje jeśli są niezbędne śruby lub nakrętki (w zależności od modelu auta), w przypadku felg z parametrami OEM montaż odbywa się na oryginalnym wyposażeniu auta.
Dzień dobry
Dziękuję za zainteresowanie ofertą naszego sklepu. Felgi dopasowane do auta Nissan Primera. Dezent mocna klasa średnia producent niemiecki należący do koncernu austriackiego Alcar. Felgi Dezent pokryte specjalną powłoką lakierniczą SR3 , która chroni przed działanie czynników zewnętrznych. W przypadku, gdy otwór centralny jest większy , niż średnica piasty pojazdu Nissan otrzyma Pan bezpłatnie zestaw montażowy, aby zagwarantować idealne dopasowanie.
Szerszen17 napisał(a): Poza efektem wizualnym, że felga będzie szersza, to nic nie wpływa na bezpieczeństwo itp?
Szerszen17 napisał(a):jeśli nie będzie lżejsza, to nic?