Wg mnie nie
Nie wyobrazam sobie aby silnik mial zassac gaz tak aby zrobic podcisnienie w niej .
Ale moze sie nie znam
Wg mnie pewna ilosc gazu jest przewidziana aby zachowac płynność działania instalacji.
No ale w sumie to nie jestem pewnien do konca , moze ktos bardziej smart sie wypowie
nygusek: to nawet na pewno jest uszkoszony zawór, ale wymaga wizyty w serwisie. Prawdą natomiast jest, że tankujemy 80% pojemności nominalnej butli - 20% to przestrzeń bezpieczeństwa na powstawanie pewnej ilości par, w końcu ciekłego, tankowanego gazu.[/b]
Lexus NX wyjątkowo bezpieczny. Najwyższa ocena w testach IIHS Popularny SUV Lexus NX zdobył najwyższą ocenę Top Safety Pick+ amerykańskiego Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Samochód doceniono nie tylko za wytrzymałość nadwozia, ale również za system zapobiegający ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.