Po wymianie sprzęgła, która sam robiłem pierwszy raz nie wchodzą biegi.
Samochód nie reaguje na zmianę biegów. INSIGNIA 2.0DCTI
Jak zapaliłem samochód jeszcze jak był podniesiony, to wszystko działało ale jak już zamontowałem koła i chciałem ruszyć to pomimo iż zmieniam biegi linka jest ok zmienia się to z góry jak się patrzy na skrzynie. ale nie wchodzi bieg.
Żaden z biegów nie wchodzi? Próbowałeś ponownie podnieść auto do góry i sprawdzić czy koła się kręcą? Generalnie to że założyłeś koła nie powinno mieć tu znaczenia jak wcześniej było ok.
Elektryczny napęd 4x4 w hybrydach - 8 rzeczy, które warto wiedzieć Od niemal 20 lat Toyota i Lexus stosują w swoich samochodach hybrydowych elektryczny napęd 4x4. Wraz z globalnym wzrostem zainteresowania SUV-ami jego popularność tylko rośnie. Wkrótce układ AWD-i trafi do kolejnego ...
Dlaczego nie widzimy tego, czego nie spodziewamy się zobaczyć? Sytuacja, gdy ruch na drodze jest mniejszy i po ulicach rzadziej poruszają się piesi czy rowerzyści, może być niebezpieczna ze względu na zjawisko ślepoty pozauwagowej. Polega ono na tym, że nie widzimy obiektu znajdującego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.