Nie wiem jakie to są części- Wiem tylko że do Audi i VW- Pomożecie ???

22 Maj 2021, 12:16

Witam!
Gdy zmarł mój wujek to zostawił części samochodowe( miał mały warsztat), lecz nie mam pojęcia(poza skrzynią biegu ) do czego one są( jaka nazwa i do jakiego auta).
Chciałbym je jakoś dobrze spożytkować, lecz nie wiem jak je nawet nazwać.

Byłby ktoś łaskaw mi pomóc :

https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Oto link do Dysku Google( Gmail-a) gdzie znajduje się trochę zdjęć.
Nawet jeśli nie wiesz wszystkiego, to każda rozpoznana część mi pomoże.

Z Góry BARDZO Dziękuję!
ElProfesor95
Obserwowany

22 Maj 2021, 12:45

Dużo tego i sporo czasu na poszukiwania . Ty możesz sam się dowiedzieć . Na większości części znajdziesz jej numer i zapytasz wujka google . np https://www.google.com/search?q=1q09555 ... ZEQ4dUDCAo . Jest tam na zdjęciach taki czujnik z żółtą wtyczką .
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

22 Maj 2021, 12:52

Nie Wymagam, aby ktoś wkładał dużą pracę w to, lecz po prostu liczę, że ktoś rozpozna daną część na zdjęciu i powie że numer tego zdjęcia to jest to i to dla przykładu.

Gdybym biegle operował wujkiem google ( już nie ten sam stan zdrowia) to nie prosiłbym o pomoc .

Pozdrawiam Serdecznie, lecz dziękuję za wskazówki
ElProfesor95
Obserwowany

22 Maj 2021, 20:09

ElProfesor95 napisał(a):Nie Wymagam, aby ktoś wkładał dużą pracę w to
No tak 5 minut i cyk wiemy wszystko .
ElProfesor95 napisał(a):powie że numer tego zdjęcia to jest to i to
Nie powie a napisze . A numery zdjęć z kosmosu . 20210411_160957 np . Skopiować numeru nie idzie ( chyba że ja też ułomny ) i kto to będzie w stanie opanować , pisać . Byś sam to ponumerował coś 1,2,3 ....itd. Ale zaraz powiesz że ty ze względu na zdrowie to nie umiesz .
ElProfesor95 napisał(a):Gdybym biegle operował wujkiem google ( już nie ten sam stan zdrowia)
Nie masz rąk , nie masz oczu , nie możesz siedzieć ? Post napisałeś , zdjęcia zrobiłeś , w necie umieściłeś to o co chodzi :shock:
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nie obsługuj nawigacji w czasie jazdy!
    Nawigacja satelitarna ułatwia życie rzeszy kierowców, pozwalając bez problemu poruszać się po nieznanych rejonach. Z drugiej strony korzystanie z takiego sprzętu w czasie jazdy może być przyczyną zagrożenia na drodze. ...