Kosmetyki samochodowe do auto detailingu - na jakie postawić

22 Lip 2019, 14:48

Cześć,
Chciałbym zapytać Was co sądzicie na temat auto detailingu i jakich kosmetyków używacie do swoich aut, bądź wykonując tego typu usługi?
EmilP90
Nowicjusz

22 Lip 2019, 15:02

Ja dość często używam Soft99 są to japońskie kosmetyki i naprawdę fajnie się sprawdzają. Jeśli chcesz sobie sprawdzić większe ilości kosmetyków to odwiedź <regulamin> bo jest w czym wybierać.
Ostatnio edytowany przez Kao, 22 Lip 2019, 17:20, edytowano w sumie 1 raz
Powód: regulamin IV.4.e
MariuszStrzel
Nowicjusz

23 Lip 2019, 21:51

Bardzo dobre pytanie, bo marek i produktów pojawiło się naprawdę sporo i już ciężko być na czasie z najnowszymi rozwiązaniami
RomekTos
Nowicjusz

25 Lip 2019, 23:27

Wydaje mi się, że jedną z lepszych propozycji takich miejsc jest właśnie blyszczacajazda.pl gdzie znajdziesz produkty od światowych producentów i do tego również w zakresie maszyn polerskich, odkurzaczy itd. porównaj sobie ceny i jak już na coś się zdecydujesz to koniecznie daj nam znać :)
Robik45
Nowicjusz

26 Lip 2019, 07:49

Robik45 napisał(a):jedną z lepszych propozycji takich miejsc jest właśnie
Każdy sklep jest dobry w którym znajdziesz polecane kosmetyki w dobrych cenach, adres sklepu nie ma znaczenia dzisiaj i tak większość kupujemy online więc najważniejsze są dla nas korzystne ceny :ok:
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

26 Lip 2019, 09:01

Zgadzam się, jednak najlepiej jak większa ilość produktów będzie w konkurencyjnych cenach oraz od najlepszych producentów, bo wtedy dużo taniej wychodzi za przesyłkę niż zamawianie wszystkiego z jednego miejsca. Co nich można się zgodzić, ja teraz będę testował na felgi nowy środek ADBL Vampire Light i zobaczymy jak sobie poradzi.
RomekTos
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota GT 86 (od 2012) – dziedziczka Hachi-Roku
    Z legendy modelu AE86 garściami czerpie współczesna, produkowana od 2012 roku Toyota GT86. Podobnie jak słynna Hachi-Roku, ma tylny napęd, świetnie się prowadzi i jest szybka, pomimo że pod maską zamontowano umiarkowanie ...

28 Sie 2019, 08:00

Korzystam od dawna z produktów tego producenta mrcleaner na tym sklepie też mają dobre ceny
Ostatnio edytowany przez Kao, 28 Sie 2019, 11:23, edytowano w sumie 1 raz
Powód: regulamin IV.4.e
pawelherman
Nowicjusz

03 Wrz 2019, 10:22

Ja osobiście preferuję kosmetyki Shiny Garage, od lat sprawdzają się przy myciu samochodu zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz. Ostatnio coraz bardziej modne stają się piany aktywne, które pomagają zmiękczyć warstwę brudu na aucie przed przystąpieniem do mycia zasadniczego. Warto wyposażyć się w takie kosmetyki.
Ostatnio edytowany przez ArteK, 07 Wrz 2019, 11:43, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Regulamin pkt 4.4.e
Dzony8
Nowicjusz

03 Lis 2019, 17:21

Ja kupuje zawsze do swojego zakładu, gdzie zajmujemy się deatilingiem kosmetyki prze internet mamy sprawdzone strony. Jesteśmy zadowoleni z jakości, cenowo również wyglądają całkiem dobrze..
Piter1
Nowicjusz

24 Cze 2020, 16:48

K2 w czarnych butelkach. Zrobili kawał dobrej roboty z serią Pro. Mega jakość, a ceny niższe niż topowa konkurencja. Wpisz sobie w googla 'k2 pro detailing'.
motomarek
Nowicjusz

25 Cze 2020, 07:16

@motomarek widzę że masz za zadanie reklamować produkty K2. Napisz prawdziwą opinię lub recenzję danego produktu porównując go z innymi. Wtedy zobaczymy jak ten produkt reklamowany przez ciebie wypada na tle innych. Przy tej serii ceny już nie są tak konkurencyjne do lepszych kosmetyków i w podobnym budżecie możemy wybrać coś lepszego :ok: Dlatego następnym razem jak coś masz zamiar napisać to wybierz konkretny produkt i porównaj z innym oraz uzasadnij daj jakieś zdjęcia dlaczego tak twierdzisz.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

12 Maj 2021, 10:53

Używam już jakiś czas kosmetyków od Premo. Najlepsze na dobry początek. W weekend mam zamiar trochę przy aucie porobić porządki więc jak się uda to dorzucę fotki.
acole
Obserwowany

Miejscowość: Łódź
Prawo jazdy: 11 08 2008
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Mercedes-benz GLC 220D
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2018

12 Maj 2021, 12:28

@acole pamiętaj tylko zrobić zdjęcie przed i po wtedy będziemy widzieli efekt zastosowania danego kosmetyku :wink:
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35