Ostatnio przeczytałem o tym ,że Zbigniew Ziobro był na przyjęciu urodzinowym u Rydzyka,miałem o nim dobre zdanie kiedyś(o Ziobro),był jako były minister sprawiedliwości u faceta,który zagarnął 100 milionów dolarów i milion świadectw udziałowych zbieranych na szczytny cel ratowania Stoczni Gdańskiej,nie rozliczył się z tej kasy nigdy,do tego czasu jest wspierany przez odmóżdżone mohery,jesteśmy chorym krajem po prostu.Prezydentem musi zostać znany lekarz profesor od chorób psychicznych ,który najpierw nam wyleczy te zryte berety,jak mogliśmy głosować na kogoś kto był aktywnym członkiem PZPR i to wygrał dwukrotnie?!Cały Zachód ma nas za debili ,za to właśnie ,zobaczmy na Czechów jak oni sobie żyją w kraju poszanowania prawa a u nas łamana jest nawet Konstytucja i to bez żadnej odpowiedzialności,kler pakuje nam krzyże do szkół a tak na prawdę żaden z nich nie jest godzien by krzyż na szyi nosić,żaden ,prawie żaden ,Szlachetnych Duchownych się niszczy
![Exclamation :!:]()
Ja wśród Polaków kandydata na Prezydenta nie widzę,to musi być to Gość na poziomie,takiego trzeba wynająć chociażby u Mądrych Czechów
![Exclamation :!:]()
Zobaczycie wtedy porządek i kulturę w Naszym Kraju pełnym niesamowicie dzielnych ludzi z moherami jak kulami u nóg!