Nie wiesz za kim głosować na prezydenta? Obejrzyj ten film!

27 Lis 2009, 16:18

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

LPRowiec
Nowicjusz

Miejscowość: LPR

27 Lis 2009, 19:04

Moim idolem jest Giertych
Zdjęcie
:mrgreen:
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

27 Lis 2009, 19:13

a ja chyba nie głosuje bo każdy z nich jest gó**o warty
Toretto

29 Lis 2009, 09:15

Ostatnio przeczytałem o tym ,że Zbigniew Ziobro był na przyjęciu urodzinowym u Rydzyka,miałem o nim dobre zdanie kiedyś(o Ziobro),był jako były minister sprawiedliwości u faceta,który zagarnął 100 milionów dolarów i milion świadectw udziałowych zbieranych na szczytny cel ratowania Stoczni Gdańskiej,nie rozliczył się z tej kasy nigdy,do tego czasu jest wspierany przez odmóżdżone mohery,jesteśmy chorym krajem po prostu.Prezydentem musi zostać znany lekarz profesor od chorób psychicznych ,który najpierw nam wyleczy te zryte berety,jak mogliśmy głosować na kogoś kto był aktywnym członkiem PZPR i to wygrał dwukrotnie?!Cały Zachód ma nas za debili ,za to właśnie ,zobaczmy na Czechów jak oni sobie żyją w kraju poszanowania prawa a u nas łamana jest nawet Konstytucja i to bez żadnej odpowiedzialności,kler pakuje nam krzyże do szkół a tak na prawdę żaden z nich nie jest godzien by krzyż na szyi nosić,żaden ,prawie żaden ,Szlachetnych Duchownych się niszczy :!: Ja wśród Polaków kandydata na Prezydenta nie widzę,to musi być to Gość na poziomie,takiego trzeba wynająć chociażby u Mądrych Czechów :!: Zobaczycie wtedy porządek i kulturę w Naszym Kraju pełnym niesamowicie dzielnych ludzi z moherami jak kulami u nóg!
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Kierowco, kontroluj ciśnienie w oponach!
    Jedna trzecia kierowców nie wie ile wynosi prawidłowe ciśnienie w oponach ich samochodów (można je sprawdzić na specjalnej naklejce która powinna być w schowku lub na słupku od strony kierowcy), a nawet ...