REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Endrju myślałem ,że ktoś napisze np.ale bajdurzysz?!Masz rację,jutro napiszę co się działo dalej ,do trzech dni po śmierci taty. Dusza jest z nami po śmierci trzy dni,kiedyś czytałem o tym w internecie,istotnie tak jest!To co napiszę jutro będzie nie mniej ekscytujące,obiecuję!Endrju napisał(a):nie możesz napisać tego raz a nie cdn?? Lepiej będzie się to czytać, a nie co chwilę po kawałku. No chyba, że chcesz nas potrzymać w napięciu
PhantomASA1 napisał(a):Przejechałem trasę Polska południe Włoch z 60 razy ,wiele razy nie spałem po drodze,ok.30 godzin jazdy non stop,może to i głupota ale nigdy nie przysnąłem za kierownicą,najwięcej bez snu przejechałem 2300 km,nigdy nie miałem omamów czy zjaw przed oczyma!
PhantomASA1 napisał(a):Mylisz się,uważasz że to czysty przypadek że cewka spaliła się na 3 godziny przed śmiercią a od 6 miesięcy jeździłem po 120 km dziennie(prócz niedziel),cewki raczej nie palą się nagle150 tyś km wytrzymała a spaliła się w dniu śmierci taty,wierzysz w takie przypadki?
PhantomASA1 napisał(a):Duch stał przy moim łóżku,nigdy narkotyku w ręku nie miałem i jestem abstynentemco oczywiście nie jest takie dobre,gdyż alkohol odżywia tkankę mięśniową serca.Dlaczego nigdy wcześniej a żyję już nie tak krótko nie miałem żadnego omamu ani zwidu?
PhantomASA1 napisał(a):Ducha na drodze widziałem ja i mój brat,na schodach teżOmamy w dwóch mózgach równocześnie,relacje takie same i spostrzeżenia?
Siedzę dość głęboko i w tej problematyce,wiesz o tym ,że nie dawno naukowcy udowodnili ,że istnieje życie po śmierci?!W jaki sposób,niebawem napiszę,zdziwisz się Dishman
PhantomASA1 napisał(a):Teretto mój brat przeżył śmierć kliniczną,był tam,widział sąsiadów którzy odeszli.On twierdzi że piekła nie ma, jest tutaj na ziemi,mówi że tam jest hierarchia a dusze potępione stoją tyłem do Boga czyli tak jak jest napisane w Piśmie Świętym ,pierwsi będą ostatnimi a ostatni pierwszymi.Ci którzy byli tutaj na ziemi skromni i uczciwi będą blisko Boga a potępieni będą cierpieć męki nie mogąc być w jego bliskości.Widział Boga ale nie jest w stanie opisać jak wygląda ani narysować,określa Go jako materię ,której nie ma na ziemi,nie jest w stanie opisać słowami.Twierdzi że są obce cywilizacje,Watykan ostatnio sam uznał taką możliwość!Po tym wypadku brat ma wizje które nachodzą go raz na jakiś czas,ostatnio przepowiedział że widzi zarodek płodu ludzkiego w naszej rodzinie,sprawdziło się ,przyszła mama nawet nie wiedziała,ze jest w ciąży.Niebawem opiszę wam jakiemu wypadkowi paskudnemu uległ ,cudem już jest to ,że przeżył,cudem jeszcze większym jest to ,że po takim wypadku jest całkowicie normalny,lekarze są mocno zadziwieni.