witam mam problem nie odpala mi klimatyzacja . sprawdzilem napiecie na sprezarke podczas pracy kiedy powinna isc i dochodzi 6V (uszkodzony jakis przekaznik?) i ogolnie jak odlacze przewody od czujnika klimatyzacji na skraplaczu to nie zalacza sie wentylator (gdzies pisali ze w oplu powinien wtedy pracowac ktos potwiedzi ?) jak sam podaje napiecie na sprezarke to uklad pracuje grzeje rurke i wentylator sie zalacza. ma ktos schemat tego ukladu do merivy 2 2011r?
Przy jakiej temperaturze na dworze sprawdzałeś pracę klimatyzacji? Pamiętaj, że przy niskiej temperaturze może się nie załączać. Najlepiej sprawdzić jak by było więcej niż +10 na zewnątrz.
Ja założyłem że układ jest nabity, ale faktycznie po zimie jeżeli pojawiła się jakaś nieszczelność może być niewystarczająca ilość czynnika w układzie klimatyzacji i wtedy sprężarka nie załączy się.
Od czego zależą ceny ubezpieczenia OC? Cena za ubezpieczenie OC nie jest określona w sposób jednolity. Każde towarzystwo ubezpieczeniowe oferujące taką polisę komunikacyjną może brać pod uwagę przy wyliczaniu wysokości składki ubezpieczeniowej inne czynniki. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.