REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kao napisał(a):Jakbyś rozważał benzynę lpg to bez dyskusji była by to rozsądniejsza decyzja, ogólnie 2.0 tdi nie jest problematycznym silnikiem i o ile nie masz na liczniku 300k i w "pamięci" kolejne 300 to auto nie powinno sprawiać wielkich problemów.
Kao napisał(a):Głupoty pleciesz
bo ja wiem i zdaje sobie sprawę co to znaczy dojście w nowoczesnym TDI do 300k.km.a 99,9% amatorów 4,5l on/100km nie ma o tym zielonego pojęcia i potem jest lament bo trzeba 10k.wyłożyć na normalną wymianę/serwis i postara się "ominąć" stratę 10k.a to że następnemu właścicielowi zrobi się 15k.z jego 10ciu to już nie jego problem on ma dojechać sprzedaży auta i tyle.Kao napisał(a):ogólnie 2.0 tdi nie jest problematycznym silnikiem i o ile nie masz na liczniku 300k i w "pamięci" kolejne 300 to auto nie powinno sprawiać wielkich problemów.
szybki napisał(a):No wiesz wszystkie rekordy zwyklakow dieslowych w rozliczeniu jednego auta nie należą do HDi tylko do TDI i D spod znaku śmigła...
Trevor napisał(a):Nic dziwnego skoro aut niemieckich jeździ najwięcej, jak wyjeżdzasz na ulicę to od razu zaraz spotykasz VW albo Audi a nie Peżota.
Kao napisał(a):No to wkoncu jest awaryjne bo wadliwe czy awaryjne z racji przebiegu i wieku?
MotoAlbercik napisał(a):Panowie Kao i szybki - proszę się skupić na odpowiedziach dla autora tematu, a nie dyskusji między sobą. Od tego są wiadomości pw.
dozony90 napisał(a):jednakże Audi A6 C7 wygrywa w tym zestawieniu. Prosiłbym Was, forumowiczów o doradzenie w tym "dziwnym" wyborze. Jakby nie patrzeć w cenie Astry mam dobrze wyposażoną A6 C7, ale czy jest to warte zachodu, nie lepiej kupić auto z przebiegiem ~70 tysięcy kilometrów od auta, które będzie miało przebieg bliski 300 tysięcy kilometrów?