REKLAMA
Witam!
Od razu zaznaczę że jestem bardzo niezdecydowaną kobieta.
Szukam auta do 27tysięcy max bo musi mi coś zostać na rejestrację, nowe opony ew., wymianę rozrządu na dzień dobry i takie tam. Potrzebuję auta rodzinnego. Jakiś Kombik lub z dużym bagażnikiem bo mamy labradora plus kobiece bagaże...wiecie jak to z babami przy podróżach..pół domu zabiorą(przynajmniej większość kobiet). Generalnie auto ma być do jazdy po mieście ale musi mieć dużo miejsca w srodku i bagażnik bo jak gdzieś wyjeżdżamy to nie możemy się spakować do naszej Mazdy 323f z 96rocznika
Śmiejcie się ale to auto 12lat nam służyło i nic się nie psuło. Oczywiście prócz rzeczy związanych z naszymi Polskimi drogami. Ostatnio już nasza maździnka niedomaga. No i takiego auta pod względem bezawaryjności szukam. Wiem że toyoty są fajne ale te z naszego zakresu cenowego mi się nie podobają. Verso, corolla nie. Myślałam o Megane 3i astrze 4ale za mało miejsca w środku. Z resztą boje się marki renault. Zafira trochę za duża, meriwa nie wiem ale gabaryt pasuje. Zaczęłam myśleć o skodzie ale za brzydkie. Dopiero od rocznika 2016mi się podoba. Wolkswagen nie. Audi nie. Dramat(co za baba)Jak już coś mi się podoba to za drogie o przynajmniej 6tysiecy. Nie dołożę bo nie mam. Bezawaryjność bardzo ważna oczywiście wiadomo że czasem coś trzeba naprawić. W lagunie jest jak dla mnie bardzo duzo miejsca w środku ale nie. Nie wiem co jeszcze mogę napisać..silnik minimum 1.6, benzyna, skrzynia manualna, najlepiej 6biegow i zwykle kluczyki nie karty bo w megankach to już chyba tylko karty? Pomóżcie!