No widzisz. Przy najbliższej wizycie w warsztacie zdejmę sobie chłodnicę i zaleję Preston-em po uprzedniej płukance...
U mnie chociaż układ sam się odpowietrza...
Mam podobny problem. W lecie i jesienią wszystko było ok. Poprzedniej zimy też. Teraz przy mrozie ok. -10*C Temperatura mi strasznie wolno rośnie do tych 90*C 2-3 razy wolniej, a jak już osiągnie te 90*C to na wolnych obrotach znowu spada do 70*C. Podejrzewam termostat.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Rekord prędkości SUV-a podczas jazdy po lodzie na jeziorze Bajkał Podczas tradycyjnych corocznych Dni Prędkości 2019 organizowanych w ramach Baikal Ice Motor Sports Festival w Rosji, Jeep® Grand Cherokee Trackhawk ustanowił rekord prędkości na lodzie w kategorii SUV-ów. Zgodnie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.