No widzisz. Przy najbliższej wizycie w warsztacie zdejmę sobie chłodnicę i zaleję Preston-em po uprzedniej płukance...
U mnie chociaż układ sam się odpowietrza...
Mam podobny problem. W lecie i jesienią wszystko było ok. Poprzedniej zimy też. Teraz przy mrozie ok. -10*C Temperatura mi strasznie wolno rośnie do tych 90*C 2-3 razy wolniej, a jak już osiągnie te 90*C to na wolnych obrotach znowu spada do 70*C. Podejrzewam termostat.
Praktyczny mały samochód hybrydowy Samochody z alternatywnymi napędami od lat systematycznie zyskują na popularności, a prym w tym segmencie wiodą tańsze i bardziej praktyczne od samochodów elektrycznych modele z napędem hybrydowym. Ile kosztuje ekologia? ...
Wybierasz się na wakacje kamperem? O tym należy pamiętać! Kamper (inaczej samochód kempingowy) to chętnie wybierany środek transportu na wakacje – dzięki niemu miejsce noclegowe mamy zawsze przy sobie. Najczęściej do prowadzenia takiego pojazdu wystarczy prawo jazdy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.