Witam wszystkich na forum jako nowy użytkownik
![Wink ;)]()
W najbliższym czasie mam zamiar zrobić ogrodzenie, przecinkę drzew, oraz postawić komurkę, a od przyszłego sezonu ruszam z budową.
Potrzebuje jakieś pakowne wozidło na czas porządkowania działki i budowy (do przewózki materiałów, kosy piły i szpadli narzędzi itp.)
Wstępnie myślałem nad oplem - tanie części i dość pakowne samochody na nieduże pieniądze, konkretnie model vectra B, astra F, omega B, może fiat palio combi, muszę zrobić jakieś rozeznanie. Chciałbym zapytać was jaka fura się do tego nada; budżet około 3000zł i ma to 2 lata pojeździć, żebym wszystko przewiózł. tak myślałem, że oprucz tego mógłby mnie powozić w czasie zimy na studia...
[link do oferty na Olx wygasł]Dobry silnik, blacharka JESZCZE ładna i jest niedaleko
Bardziej pakowny:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]papiery od gazu są butla na 2 lata jeszcze ważna, przede wszystkim pakowny, po wyjęciu foteli nawet kanapę przewiozę, a z siedzeniami recaro super fajnie się tym jeździ, generalnie mam sentyment do omegi, 2 lata temu oglądałem ale był to szrot kompletny, może ten warto obejrzeć? jest neidaleko jak myślicie?
taka omega jest jeszcze w moim województwie:
[link do oferty na Allegro wygasł]Co mógłbym kupić, żeby posłużyło na czas budowy ?