Witam potrzebuje auta do 15 tys i pow 2002r, tylko hatchback lub jakiś krótki sedan lub usportowiony van. Najlepiej benzyna ew +gaz albo jakiś diesel typu 1.7 CDTI Autko musi zawierać: el szyby klimatyzacje wspomaganie kierownicy centralny zamek Radio+CD Najlepiej silnik >1.4 do max 1.9 benzyna, mile widziane lpg i >88KM. Myślałem o: Toyota Corolla E12 1.6 110KM Opel Astra 2 1.4-1.8 może 1.7 CDTI Opel Meriva 1.7 CDTI 110KM Nissan Almera 1.5-1.8 90KM-116KM Nissan Primera JW Mazda 323F 1.6 98KM Fiat Stilo 1.8 16V 133KM Ford Focus 1.8 125KM Audi A3 1.8 TURBO 150KM Jak uważacie, co jest warte uwagi
Icona Vulcano – 2,8 sek., 950 KM Szalona propozycja włoskiej manufaktury z 2013 roku, stworzona z myślą o chińskim rynku to na razie wciąż bardziej motoryzacyjna ciekawostka, niż samochód drogowy. Nic dziwnego, producent przewidział budowę zaledwie ...
Renault Alpine A110-50 - samochód koncepcyjny Aby uczcić 50-lecie ikony, jaką jest model Berlinette, Yann Jarsalle (projektant) i Axel Breun (dyrektor samochodów koncepcyjnych i wystawowych w Renault Design) poddali reinterpretacji pierwotne zasady stylistyczne ...
Almerę mam i polecam. U mnie spalanie ok 10l, prawie wszystkie spełniają Twoje wymagania. W mieście przyspieszenie wystarczające, pewnie się czuje na zakrętach, zawieszenie ja oceniam na bardziej twarde niż miękkie, czyli akuratne Samochód nieskomplikowanej konstrukcji, więc i w ew naprawach raczej tani, zresztą mało awaryjne. Almery po lifcie w 2003 podobno ciut bardziej awaryjne.
W mieście nie trzeba mieć przyspieszenia,tutaj liczy się ekonomika jazdy,wiec mniejszy silnik będzie jak najbardziej wskazany,co do wyposażenia to też nie masz się czego obawiać. Almera nie jest moim zdaniem dobrym wyborem,lubią rdzewieć. Fiesta to lepsza opcja.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.