Nielegalne Wyścigi Uliczne

Zagrasz ?

Tak
5
56%
Nie
4
44%
Razem głosów : 9

21 Wrz 2009, 13:02

Chyba dobrze trafilem w temat bo nie było lepszego niż Offtopic :mrgreen:

Mam dla was cos co napewno każdy lubi :) Nielegalne Wyścigi Uliczne!
Chyba nie ma tu na forum osoby która nie lubiłaby lub nie znała tego tematu :P Dlatego z myślą o was drodzy użytkownicy powstaje szereg gier, abyście mogli robić virtualnie to, o czym marzycie w realu.

Chciałbym tutaj zaprezentowac wam pewną taką girkę online, w ktorej macie szanse wziąść udział w takim wyścigu, za kółkiem niesamowitych samochodów wprost przygotowanych do takiej jazdy! Macie możliwość ścigania się z innymi graczami lub teamami.

Np co wy na to aby stworzyć team tego forum i pojechać team innego forum o tej samej tematyce ? myślę że zabawa byłaby dosyć fajna i każdego z was by to ucieszyło :) Później po wygranej możecie pochwalić się w zajeździe, tak aby wszyscy inni wiedzieli że z waszym forum się nie zadziera!
Ostatnio edytowany przez smokernd 21 Wrz 2009, 19:54, edytowano w sumie 2 razy
smokernd
Nowicjusz

Miejscowość: wrocław

21 Wrz 2009, 14:09

Co jest fajnego w wyścigach na 1/4 mili?
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

21 Wrz 2009, 14:57

co jest fajnego ? :) a jechałes kiedyś tak zwany drag ? :) bo to jest właśnie to...
jesli nie znasz tego uczucia to pojedz sobie kiedys taki wyscig :)
smokernd
Nowicjusz

Miejscowość: wrocław

05 Paź 2009, 13:49

Dużo rzeczy jest fajnego w takich wyścigach na legalnych wyścigach jest bardzo fajnie można podziwiać fajne samochody i nie tylko a na nielegalnych przede wszystkim adrenalina.
Piter69
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: POLSKA

05 Paź 2009, 17:22

He na nielegalnych wyścigach można nawet sporo zarobić jednak na tym kończą się plusy a zaczynają minusy gdyż w bardzo szybki sposób można pożegnać się z prawkiem, zostać kaleką lub całkiem zejść z tego świata
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z daleka

06 Paź 2009, 14:45

no tak dlatego lepiej pojechać na legalnie organizowane imprezy których jest coraz więcej w Polsce
Piter69
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: POLSKA
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...

07 Paź 2009, 07:43

Hmm czasami jakiś krótki sparing się trafi... Ale nie za często
Ale nie że specjalnie latam na nielegalne wyścigi...
Dla mnie to nie głupota... Jak ludzie chcą to się ścigają... A to że można się rozwalić to wcale nie tylko na wyścigu...
Ja tylko czasami się z kimś ścignę... Np. Jak tocze się już spokojnie do świateł a tu jakiś gościu młody podjeżdża Bumką od taty czy Mesiem i obok siedzi jego dziunia... No to wtedy mnie to troche wkurza i trzeba mu uświadomić że jego tatusiowy samochód nie jest najlepszy.... Oczywiście nie o żadne pieniądze tylko dla własnej satysfakcji...
Ale jak stoje na światłach i podjedzie paru gnojów rozlatującym się padłem to nawet uwagi nie zwracam... :roll:
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

07 Paź 2009, 19:33

Ja powiem tak: Uliczne wyscigi sa zaje... ale wole sie scigac na legalu
malarki
Początkujący

Miejscowość: kraków

07 Paź 2009, 20:18

Jakoś mnie nie rajcuje wciskanie gazu do dechy. Liczą się umiejętności, a nie moc silnika.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

07 Paź 2009, 22:10

Ja to lubię ale tylko na filmach bo w rzeczywistości u mnie w miejscowości nie ma gdzie no i osobiście mam za słaby samochód.
Bo czasami prawda to za mało, ludzie czasem zasługują na coś więcej. Na to, by ich wiara została wynagrodzona.
Los_Emilos
Początkujący
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 15 04 2009
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Volvo V40
Silnik: 2.0 16V 140KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998

09 Paź 2009, 11:48

Dishman napisał(a):Jakoś mnie nie rajcuje wciskanie gazu do dechy. Liczą się umiejętności, a nie moc silnika.

Dla każdego liczy się coś innego... Że ktoś jeździ szybko nie znaczy że brakuje mu umiejętności :) Są ludzie np. Ja którzy uwielbiają szybką jazde :wink:
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

09 Paź 2009, 16:19

Daro20VT nie tylko ty lubisz szybka jazdę ;) ja także lubię docisnąć
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z daleka

10 Paź 2009, 23:10

Daro20VT napisał(a):Że ktoś jeździ szybko nie znaczy że brakuje mu umiejętności

Ale w wyścigach 1/4 mili nie ma nawet szans żeby te umiejętności pokazać. Tak naprawde o kierowcy o wiele więcej mówi prawdziwy wyścig. Kiedyś nawet oglądałem kilka wyścigów w ruchu ulicznym, gdzie to uczestnicy mieli za zadanie zrobić rundkę ulicami miasta w normalnym ruchu.

Oczywiście głupota polega na narażaniu na kolizję innych uczestników.

Dlatego nie fascynuję się F1. Wg. mnie tam większą rolę odgrywa maszyna, niż kierowca.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

11 Paź 2009, 15:47

Ja też nie fascynuję się F1,argumenty już przytaczałem i nie musiałem długo czekać by ziściły się moje słowa,któryś tam kierowca F1 niedawno przyznał ze został zmuszony przez swych szefów do spowodowania kolizji by wyeliminować innego kierowcę,wiecie co wam powiem?!To sport dla dużych dzieci obgryzających pazury z emocji nie patrzących realnie na to co się tam dzieje,przy wyścigu na 1/4 mili nikt nikomu nogi nie podstawi ,chociaż tyle :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)