@Ossy muszę się wprosić komuś do tej A4 B5 i ocenić czy ma przestrzeń, bo autko ładne, do tego wybrałem dwie wcześniej wspomniane jednostki, jeden diesel i jeden pb. Jeśli kupie benzynę to oczywiście sam będę zakładał gaz tak jak polecałeś. Dzięki za podpowiedź z Toyotą. Fakt - jak wspomniałeś - ciężko będzie z tym budżetem, ale może uda mi się coś więcej ukręcić i upolować Toyotke bo to wytrzymałe auta. Co do autocentrum to może nie kierują moim życiem, ale gdzie mam się dowiadywać takich rzeczy? Dzisiaj za darmo to nawet w r..j nie dostaniesz, jedynie forum takie dobre
a więc dzięki za przetarcie mi okularów
@DamianCAR takiego Focusa to już mam
w sumie to rodzice mają 1.8 TDCi 115KM, fajne auto bo z końca produkcji, po lifcie, pełne uposażenie jakie było w tych fokach, kopa ma wystarczającego dla mnie, nawet proponowali mi go powinąć, a przy takim układzie oni kupili by sobie auto. Niby dobra sprawa, bo mam pewność co jest zrobione, a co nie, ale jak na pierwsze auto to mało wrażeń tak po rodzicach
Fakt. Spalanie przeciętnego 2.0 osiągi jak w 1.4 a pod maską 1.6 :roll
Haha, w sumie to trochę racji w tym jest. Nie wiem jak z niezawodnością tych pojemności bo 1.4 w Golfie IV przez 2 lata jak na razie nie wołał, aby chociażby palcem dotknąć.
Jak tak czytam, niektórych poszukiwaczy aut, to czekam na dodanie emotikony :cebula: na forum, chętnie zacznę używać
@amcio także jestem za. Może akurat Ty jesteś bogaty, o czym świadczy Twoje Audi A6 C6 Q 4.2 benzyna, ja niestety jestem biedniejszy i przyjmuję na klatę Twój podarunek dla mnie - Cebulę. Nawet jako Polaczek - Biedaczek jestem z tego dumny. Nie no trochę mnie poniosło, tak na serio to nie każdemu się tak powodzi i nie każdy ma tyle kasy. Może Ciebie stać na auto za 100tys i żeby miało silnik 5.0 (opłaty), mnie stać na auto za 15 tys. i oczekuje aby miało silnik poniżej 2.0 abym nie płacił dużo, dość mam wydatków. Wypytuje na forum o drobne szczególiki żeby nie wtopić tej kasy, bo mi na niej bardzo zależy. Nie piszę tego ze złośliwości czy zazdrości, ale jak możesz to pomóż, a nie się śmiejesz, że mam gorszą pracę
Dzięki wielkie za kolejną, potężną dawkę cennych informacji. A coś o Skodach np. Superb? Octavia? Słyszałem, ze to taka gorsza wersja Passata. Warto szukać coś? Bo te auta też wychodziły z jednostkami 1.8T.
Jeszcze raz dzięki, nie wiem co bym bez Was zrobił