A4 z Gorzowa walona prawym przodem i przebieg +100 - 150 tyś km
faktycznie widać, że ta lampa jakby krzywo ułożona, w dodatku zderzak z przodu jakoś nieregularnie "nachodzi" na maskę - tu masz rację.
a pierwszy Golf ma nie równe szpary tylnej klapy. Do tego poduszka kierowcy była ruszana, ale po masce nie widać za bardzo ( bynajmniej na zdjęciach ) żeby było robione.
ta szpara prawie niezauważalna
![Shocked :shock:]()
sam jej nie dojrzałem, ale za to kierownica to strzał w 10!! - tu masz rację.
od siebie do tego dołożyłbym jakąś dziwnie wyglądającą poduszkę pasażera na desce - jakoś dziwnie odstaje.
Srebrne A4 natomiast wygląda, że cały lewy tył ma inny kolor niż drzwi, wnętrze wypucowane.
ad.1
ojj, a czy to nie słońce przypadkiem tak pada? - kwestia badania grubości lakieru ..
co do pucenia - kto tego nie robi przy sprzedaży auta ?:)
Ostatnie Audi gdyby nie rury szpecące wygląda dość przyzwoicie, minimalne inne szpary ale do obejrzenia na miejscu.
takie detale zawsze można zmienić, poza tym felga osobiście też mi się nie podoba - wolę ori
poza tym mam wrażenie przy tej audi, przy bliższym wpatrzeniu, że prawy przód od pasażera (nadkole) jest jakiegoś inszego koloru (?)
ale faktycznie masz rację, że te samochody są naprawdę ładnie zrobione i tak na pierwszy rzut oka nie widać tego. To dla mnie ważne, dla początkującego kupującego, bo nie wiem czy dojrzałbym to tak od razu!
Wszystkie ładnie zrobione, z wyłączeniem tej niebieskiej audi.
ta czarna jest i tak trochę za stara i tak bym jej nie brał pod uwagę.
Ford natomiast wydaje się być ładny i stosunkowo zadbany, przebieg na 80% rzeczywisty z racji ładnego wnętrza. Gdybym ja kupował zapewne na niego bym się zdecydował.
możesz mi coś napisać o tym samochodzie?
jak się silniki sprawują? słyszałem, że blacha słaba - koroduje "już w fabryce"
od razu zwróciłem na niego uwagę, ale jakoś zepchnąłem go na dalszy tor, ze względu na markę ..
jednak rocznik i cena oraz wyposażenie bardzo nakłaniają !!
P.S
mimo wszystko moim faworytem jest ten golf z czarną skórą w środku oraz szarosrebrna audi oraz audi z tymi dwiema śmiesznotkami pseudo rurami na zadzie.
CO mógłbyś mi polecić? jakie auto?