Niemiecki samochód za 30.000-32.000

22 Paź 2009, 20:14

No nie do końca bo jeśli chodzi o wykonanie i o jakość wykonania obu tych aut to dzieli je przepaść. Vectra ma zupełnie inne plastiki, takie miękkie, wszystko jest dopracowane w szczegółach no i lepiej się prowadzi. Wiem bo mamy w domu vectre C z 2007r z silnikiem 1.9 CDTI 150km więc mogę powiedziec o niej coś więcej, samochód godny polecenia. Jedyny feler to kółka od głośności i kompa przy kierownicy. Te prążki zdarły się już po niecałym roku i teraz jest takie gładkie obd rapane kółko. Ale co do reszty to nie można narzekać.
lukpio3
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

24 Paź 2009, 19:06

Generalnie nowe Ople to inne auta niż te starsze. Wiadomo sprawy komfortu i przyjemności jazdy zostały poprawione na lepsze, podobnie jeśli chodzi o wykończenie. Jednak słysząc opinie ekspertów i mechaników można dojść do wniosku, że te auta są bardziej awaryjne od swoich poprzedników. Ja bym polecił Focusa II, wg mnie lepsza propozycja od Astry III praktycznie pod każdym względem, a także jakiegos japończyka, najbardziej Mazdę 3, bo szóstki chyba za takie pieniądze i z tego rocznika nie wyrwiesz...
Helly
Początkujący

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

GT - komfort i sportowe osiągi - lista TOP 5
    Sportowe dwudrzwiowe coupe klasy premium to segment, który nie poddaje się chwilowej modzie. Samochody te od lat zapewniają użytkownikowi nie tylko sportowe osiągi, ale również komfortowe warunki podróży. ...