Nierdzewiejący diesel do 20000?

22 Gru 2008, 19:02

Witam chce kupic diesla w miare bezawaryjnego do 20 000 tylko nie w kombi dziennie 40 km zazwyczaj do pracy chodzi mi tez o dobry ocynk poniewaz samochod stawiam duzo przed blokiem macie co na oku bardzo bym był wdzieczny Pozdrawiam
vorester
Początkujący

23 Gru 2008, 11:58

koledzy co powiecie o toyocie avensis D4D bardzo ładny samochdzik słyszałem wiele pozytywnych opini o tym samochodziku a przede wszystkim marka toyoty sa pierwsze w rankingach bez awaryjnych samochodach blachy w o cynku i o wiele lepiej sie jedzie niz w pasacie b5 Co o tym myslicie?
vorester
Początkujący

23 Gru 2008, 12:01

Nadwozia Audi nie rdzewieją bo są z aluminium.Za taką kasę to wyrwałbyś jakieś dobre A4 avant z 1999-2000roku.
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ziemia Lubuska/Dolny Śląsk

23 Gru 2008, 12:11

kolego a czy audi bedzie mniej awaryjne od toyoty? i jakie jest spalanie a4 i avensis?
vorester
Początkujący

23 Gru 2008, 12:12

nadwoze audi a4 z aluminium pierwsze słysze :shock:
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

23 Gru 2008, 12:19

własnie toyotki tez sa w ocynku z tego co słyszałem mnie interesuje taka z 2001 i silniki tez maja dobre audi sa ładne ale i awryjne potrzebuje samochodu do pokonywania troszke kilometrow a nie samochodu na pokaz
vorester
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault Spider
    Renault Spider to samochód sportowy, który stawiał na mocne wrażenia z jazdy. Już podczas prezentacji na salonie w Genewie w 1995 roku Spider wywołał zaskoczenie i zadziwienie. Opracowany przez Renault Sport ...
    System otwierania samochodu aplikacją na telefon
    Toyota, największy producent samochodów na świecie, jest zainteresowana inwestowaniem w nowe formy korzystania z samochodów, takie jak car-sharing. Z myślą o usprawnieniu takich usług opracowała nowy system ...