Niesamowity problem z pierwszym przeglądem

25 Maj 2008, 00:50

Witam sprowadziłem auto z Niermiec i wykonałem pierwszy przegląð co zrobić gdy ten przegląd okaże się źle zrobiony,tzn sytuacja wygląd w następujący sposob sprowadzielm honde civic 1.5i 16 VIN SHHMB3****** wykonałem przegląd zabrałem go i rozpocząłem rejestracje celny skarbowy itp. Po dokonaniu tych czynności zorientowałem się ze przegląd jest najprawdopodobniej źle zrobiony bład jest w podrodzaju pojazdu tzn mam wpisane sedan a to jest hatchback, no przynajmniej tak uważam i tak auto wygląda, cięzko cokolwiek zobaczyć z numeru vin bo nie znalazłem żadnych infromacji odnośnie numeru vin SHHMB#, oprócz tego ze jest to honda produkowa w UK i z mb3 wynikałoby że to hatchback a nie sedan, cz na stacji mogli się pomylić co zrobić w takiej sytuacji
gosciu123
Nowicjusz

• 25 Maj 2008, 09:46

Pojedz jeszcze raz na tą stację,gdzie robiłeś ten przegląd i powiedz o tym diagnoście.Powinien wiedzieć zo oznacza numer VIN,a tym samym musi wiedzieć co to za typ samochodu.Jeżeli się pomylił,musi wystawić karteczkę z pieczątką,w której zapisze,że omyłkowo został źle wpisany typ pojazdu.
    Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
    MotoAlbercik
    Moderator
    Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
    Miejscowość: Tychy
    Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
    Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
    Paliwo: Benzyna + LPG
    Typ: Terenowy
    Skrzynia biegów: Automatyczna
    Rok produkcji: 2000
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nissan GT-R
      Choć GT-R jest w zasadzie zupełnie nowym autem, wprowadzonym na rynek w 2008 roku, wprost wywodzi się od sportowych wersji modelu Skyline o takim samym oznaczeniu. A te nigdy nie były dostępne ze zdejmowanym dachem. Nawet ...