Ojej, składka byłaby fantastyczna.
Temat powstał, żeby zaczerpnąć wiedzy i znaleźć inspirację. Nie jestem wszechwiedzącym fanem czterech kółek, podsyłam to co mi wpadnie w oko i pytam o opinię. Nie potrzebuję samochodu na jutro. Przeglądam różne oferty, staram się czytać sporo rzeczy, ale jednocześnie szukam użytkowników podsyłanych przeze mnie samochodów.
Fakt, z BMkami zrobiła się niepotrzebna dygresja. Kilku użytkowników podesłało ciekawe pomysły, które teraz sobie powoli sprawdzam.
Akurat ciągle siedzę na OM i szukam pojazdów w podanym koszcie. Stąd też nowe pomysły, gdyż najzwyczajniej w świecie nie mam pojęcia po co warto się fatygować, a co odpuszczać.
Nie zmuszam nikogo do udzielania się na siłę w temacie. Jeśli administrator stwierdzi, że naruszam przestrzeń wirtualną, nie będę miał żalu o zamknięcie wątku, jednak sądzę, że wyzłośliwianie się nie pomaga nikomu.
Nietuzinkowości szukałem w przyciąganiu wzroku. Ostatnio mam wrażenie, że wszędzie widzę podobne bryły.
Dajmy na to, taki Nissan Juke, niby paskudny, ale wzrok przyciąga.
Wiem, że to czysta sprawa gustu, jednak podałem mniej więcej o co mi chodzi. Na wszystkie propozycje staram się odpowiadać i dzielić moją opinią.