REKLAMA
Zakładam nowy temat: Nieuczciwe autokomisy.
Szukałem pokrótce czy był już taki temat, ale niestety nie znalazłem.
Możecie tutaj opisać swoje historie z oszustami z autokomisami lub podobne
Jakiś czas temu sprzedawałem swoje 1 auto, ogłoszenie wystawiłem na allegro, w miarę upływu czasu, coraz więcej miałem telefonów, aż pewnego dnia zawitał do mnie Pan Adrian z Piotrkowa Tryb. który miał niesamowity bajer, twierdził, że auto było bite z każdej strony i niestety wymaga dość poważnych kosztów by to naprawić, co mnie bardzo zdziwiło, bo auto mechanicznie było bardzo dobre, blacharka na 4. Na początku twierdził, że auto będzie dla jego żony by mogła wozić wózek dziecięcy, później w miarę rozwoju naszej rozmowy, zaczął gadać, że auto wymaga dość sporego wkładu i dużo na nim nie zarobi. Auto chciał kupić za 4 tys ( cena na allegro 5800) i ani złotówki więcej, teksty typu: to najgorsze auto jakie widziałem, nie sprzedaż go.. i takie tam trochę zaczęły mnie wkurzać, odmówiłem sprzedaży, lecz godzinę później miałem telefon, czy nie zmieniłem zdania:) Auta nie sprzedałem na szczęście, kilka dni później znalazł się kupiec za 5300 Ci goście mają bajer niesamowity, trza na nich uważać bo niestety potrafią człowiekowi zrobić wodę z mózgu