Witam, obecnie jezdze mondeo mk3 2,0 tddi i jestem mega niezadowolony - spalanie, usterki, koszty utrzymania i w najblizszym czasie mysle nad zmiana auta, nie za bardzo jestem za dieslem poniewaz wszystko co nowsze ma dwumase itp itd, nie stac mnie na naprawy oscylujace w cenach mondeo ( 3/4 wizyt konczy sie wydatkiem oscylujacym ok 1 tys zl) chcialbym auto benzyna + lpg nie musi byc to demon predkosci a i nie mam znizek na oc takze silnik 1,6 102 km z grupy vag wchodzi rownez w gre, musi byc to kombi i musi miec klime i to wszystko z wymagan, najlepiej jakby bylo pancerne jak passat b4 :D:D rozważam Audi a4 b6/ skoda octawia/ toyota avensis ( pare groszy powyzej 15 wchodzi w gre jezeli auto bd naprawde porządne) prosze o porady, opinie i propozycje
golf 4 juz troche stara konstrukcja chcialbym cos mlodszego... jak sie uda znalezc bo szczerze teraz cos kupic to tragedia, kazde auto ma cos... nie tak jak stare auto tam malo które mialo jakies powazne wady ale bora w kombi dosyc dosyc jest
Toyota GT86 Długo oczekiwany sportowy samochód Toyoty znalazł się w salonach sprzedaży w 2012 roku, wraz z bliźniaczym modelem Subaru BRZ. Oba samochody współpracujących ze sobą japońskich producentów zajęły drugie ...
BMW Concept Coupé Mille Miglia 2006 Design modelu BMW Concept Coupé Mille Miglia z 2006 roku to współczesna interpretacja stylu prezentowanego przez legendarne BMW 328 Mille Miglia Touring Coupé z 1940 roku, łącząca tradycję z nowoczesnością. ...
No wlasnie to ma byc kombi idealne ze tak powiem niepsujace sie, z tanimi czesciami i malo palace oczywiscie benzyna z gazem musi miec klime i przydałoby sie zeby jakos to wyglądało zeby rudy go nie lubial i zeby byl nowszy od mojego mondeo. Auto idealne hmm mi ciezko z czyms co moze mi sie nasunac a czegos takiego szukam od razu mowie ze astra h mi sie nie widzi za bardzo plastikowa
Jeżeli powstałoby auto idealne, to nie byłoby już miejsca na inne modele, a i na nowe nie byłoby tylu chętnych. Mercedesy z lat 80-tych to dobry przykład, na co naraża się firma, robiąc zbyt dobre auto
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
No to teraz wiemy już wszystko. Połącz sobie te 2 obiekty i masz swój wymarzony pojazd, niestety bez klimy, ale w kabrio chyba nie trzeba
kombi idealne ze tak powiem niepsujace sie, z tanimi czesciami i malo palace oczywiscie benzyna z gazem musi miec klime i przydałoby sie zeby jakos to wyglądało zeby rudy go nie lubial i zeby byl nowszy od mojego mondeo
Chłopie za 15k to ciężko znaleźć dobre Grande Punto, a Ty chcesz niezniszczalne, niepsujące, bez rudy, z klimą, gazem i grymaszenie z astrą żeby plastików w środku nie było. Przyznaj się przed sobą że to trochę pazerniackie podejście. Jeśli nie masz pieniędzy na auto to go nie kupuj. A nie, szukasz gruszek na wierzbie, full nówki za 15k. To się potem "nadziejesz" na trupa, i zaczniesz go naprawiać, i będziesz biadolić że auta się psują. Jak masz na konia, to na owies też.
Twój idealny pojazd to: Niezniszczalny Za części nie płacisz, więc uznaję że są łatwo dostępne Za ubezpieczenie 0zł, więc uznaję że opcja "nie płacisz" mieści się w Twoim ogromnym budżecie Czy da się być bardziej kombi? Zdecydowanie nie. Klima w środku jest Nie jest na gaz, ale to chyba nie problem skoro nie płacisz za paliwo, prawda?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.