Nissan 200 sx 1.8 turbo modyfikacje silnika

14 Kwi 2009, 21:36

mam takie pytanko jestem nowy na forum swiezak
mysle nad zakupem nissana sx 200 s 13 i zastanawiam sie co najlepiej zrobuc aby osiagnac okoł 300 KM i co najlepiej zastosowac
tak ze jesli by to było mozliwe prosze o jakies podpowiedzi i opinie dziekuje i pozdrawiam
jaroo
Nowicjusz

15 Kwi 2009, 14:23

co jest z wami nikt nie zyje na tym forum czy jak ??????????????????????????????????
jaroo
Nowicjusz

15 Kwi 2009, 21:00

Pamietaj przerabianie auta silnika seryjnego za mala kase nie ma sensu jak masz kase trzeba sciagnac silnik i zastanowic sie co mozna z tym zrobic a jesli chcesz osiagnac predkosc 300 km na godzine musisz sie zastanowic powaznie nad zawieszeniem pomysl czy ci sie oplaci albo zamontuj nos-a i gzie tym bediesz jezdzil ?
pozdrawiam
GRZEGORZ KARNAS
Nowicjusz

16 Kwi 2009, 08:33

Kolega pytal raczej o 300 koni mechanicznych. I zaloze sie ze nie bedzie tym jezdzil na piknik z babcia ani na zakupy do Tesco... Kolego, poszukaj dobrze, kilka postow nizej byl Nissan wspominany kilka razy, wiec pewnie dlatego tak dlugo czekasz na sensowna odpowiedz :mrgreen:
DFireCrow

22 Kwi 2009, 15:50

ja potrzebuje tego nissanka poto przerobic aby spisywał sie dobrze w drifcie
bo zamiezam własnie spróbowac swoich sił za kierownica i troche sie poslizgac zobaczyc jak mi to idzie ale 180seryjnych kucółw to troche mało wiec tak mysle ze na poczatek 300 kucy by zgrało
POZDRAWIAM I DZIEKS
jaroo
Nowicjusz

23 Kwi 2009, 16:37

Na poczatek 180 kucy Ci napewno wystarczy na poczatki driftu.
hot-garage
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Górny Śląsk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Jazda we mgle
    Jazda we mgle to jak jazda w chmurach, z tą tylko różnicą, że ich dolna podstawa styka się z powierzchnią ziemi. Kierowanie samochodem w takich warunkach wpływa negatywnie na percepcję wzrokową , m.in. trudniej ocenić ...