Nissan 300zx turbo 1994 czy Peugot 406 coupe 3.0 2000

04 Lut 2009, 12:55

Czesc mam taki problem. Ktrore auto kupic jedno jest stare i sportowe mlody jestem wiec super.Drugie tez ma kopa ale nie jest jus sportowe za to wyposazenie super wiec dylemat mam.Prosze poradzcie cos.
dantag
Nowicjusz

04 Lut 2009, 21:59

406, dlaczego? bo młodsze i lepsze.
adelon
Początkujący

04 Lut 2009, 23:32

Do peugeota chyba części tańsze i dużo większa dostępność no i więcej mesianiorów się podejmie ewentualnej naprawy.
NFSU9
Aktywny

Miejscowość: WWA
Auto: 350z
Silnik: 3.5v6 300km

04 Lut 2009, 23:50

Moim zdaniem, peugot będzie lepszym rozwiązaniem. 300zx bardzo ładny sportowy samochód, ale starszy. A 406 coupe też wygląda w miarę sportowo i młodszy o 6 lat! Poza tym młodszy samochód- lepszy samochód(w tym przyadku):) No i dostęp do części, w końcu bliżej nam do fracji niż do japoni:D. Peugot Peugot Peugot!
ruup
Nowicjusz

Miejscowość: Wilkowyje
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kamery sprawdzą w Warszawie zaparkowane auta
    Już niedługo z tego co udało mi się ustalić w Warszawie będą jeździły samochody z kamerami na dachu i sprawdzały czy w strefach płatnych zaparkowane auta maja opłacony czas parkowania. Przyspieszy to na pewno proces egzekwowania ...
    Jak działa ogrzewanie w pojazdach elektrycznych?
    Do ogrzewania kabiny w pojazdach z silnikami spalinowymi służy nagrzewnica włączona w obieg cieczy chłodzącej silnik. W pojazdach elektrycznych tego źródła darmowego ciepła już nie ma, ale przecież wystarczy zastosować ...