VW Caddy

04 Lut 2009, 16:40

Czesc! Chce kupic Volkswagena Caddy. Czy moze ktos napisac dla czego warto go kupic a czemu nie? Jakie sa jego wady i zalety. Potrzebny mi jest do pracy i na wyjazdy rodzinne. Z gory bardzo dziekuje za pomoc
krzystychy
Nowicjusz

Miejscowość: tychy

04 Lut 2009, 23:09

Caddy czyli VW wiec silnik bardzo dobre zwłaszcza diesla, przy mniejszej mocy bardzo mało zużycie paliwa. Zawieszenie bardzo dobre lecz słyszałem o kilku wadach przedniego. Jako dostawczy to na prawdę fajne autko, siedzi się w nim bardzo wygodnie więc dłuższe trasy nie będą stanowiły problemu. Niektórzy narzekają na detale takie jak materiały wykończeniowe, klamki i zamki, lecz moim zdanie to bardzo drobne szczegóły. Ogólni bardzo popieram wybór tego samochodu.
Dołączam link właśnie z VW Caddy, który mi osobiście przypadł do gustu, lecz nie weim ile Ty chcesz przeznaczyć na niego pieniędzy.

[link do oferty na Allegro wygasł]
pawelec
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Seat Cordoba
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Carsharing: auta na minuty i ekologia
    Kiedyś uznawaliśmy, że samochód koniecznie trzeba mieć. Był przede wszystkim wyznacznikiem statusu właściciela. Dziś jesteśmy świadkami dynamicznych przemian na rynku, całkowitej zmiany sposobu myślenia. Samochodu ...