REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Wkładasz mi do ust czegoś czego nie mówiłem. Brakuje Ci argumentów więc oskarżasz mnie o kłamstwo. W którym miejscu zaprzeczyłem, że diesla kupuje się na duże przebiegi? Nie wiem czy na prawdę nie rozumiesz czy nie chcesz rozumieć więc piszę ostatni raz:PrezesArtek napisał(a):Od początku mówię, że diesel na większe przebiegi co za tym idzie raczej trasa a Ty najpierw zaprzeczasz a później piszesz, że jednak diesel na trasy a co za tym idzie większe przebiegi.
Przeczytaj 2 razy całe zdanie, a nie pierwsze 6 wyrazów.KaczorLSM napisał(a):Diesla nie kupuje się na większe przebiegi bo jest "wytrzymalszy" czy może po polsku bardziej wytrzymały tylko najprościej w świecie dlatego, że mało pali.
KaczorLSM napisał(a):przy dużych przebiegach koszty naprawy diesla zwracają się na paliwie i dlatego polecany on jest na trasy.
KaczorLSM napisał(a):Gdyby było tak jak piszesz to wytłumacz mi jaki sens miałoby kupno benzyniaka skoro pali prawie 2 razy tyle co diesel i według Twojej teorii miałby być mniej wytrzymały czyli częściej się psuć.
Infiel napisał(a):[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - wygląda dobrze, ale nie jestem przekonany co do gazu...
KaczorLSM napisał(a):Gdyby było tak jak piszesz to wytłumacz mi jaki sens miałoby kupno benzyniaka skoro pali prawie 2 razy tyle co diesel i według Twojej teorii miałby być mniej wytrzymały czyli częściej się psuć.