witam
mam spalony czujnik w moim aucie, nigdzie go nie mogę dorwać na jest na ebay ale za 200$
czy pasuje z innych reduktorów?, wiem ze w terrano sa te silniki ale tam są tam na ogół są na linkę.
z góry dzięki za odpowiedz
pozdrawiam
pinkywrc napisał(a):wiem ze w terrano sa te silniki ale tam są tam na ogół są na linkę.
co za herezje kolega wypisuje nissan w zasadzie nie używa zegarów na linkę terrano ma inny reduktor a ten co ty masz, obecnie występuje tylko w oryginale (ale dostępne są nie tylko w ASO bo również w InterCars i JapanCars)
Poprawnie ustawiony zagłówek to mniejsze ryzyko urazu kręgosłupa Badania wykazują, że poprawnie ustawiony zagłówek może zmniejszyć o prawie 1/4 ryzyko urazu kręgosłupa szyjnego w przypadku uderzenia w tył samochodu(1). To jeden z najczęściej stwierdzanych urazów u osób ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.