Ja mam taki problem z moja Micrą.Jak jade to po pierwsze mnie znosi na prawo a po drugie czuje drgania na kierownicy i im szybciej jade tym bardziej drga.Czy to tez moze byc wina tych przegubów kolowych?
Prosze o szybka odpowiedz w miare mozliwosci i czy idzie to zlikwidowac zeby sladu po tym nie bylo?
Pozdrawiam.
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Jazda po spożyciu alkoholu - alkoholowy zawrót głowy Zdarzenia drogowe będące wynikiem jazdy po spożyciu alkoholu od wielu lat stanowią przekleństwo polskich dróg. Podjęte przez policję działania przynoszą efekty, ale wciąż jest wiele do zrobienia.
Była walnięta opona(w jednym miejscu lekki guz niewidoczny prawie) oraz troszkę wgniecona felga i to było powodem tych drgań i znoszenia.Dzięki za pomoc i mam nadzieję że moim problemem też pomogę wielu kierowcom.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.