Nissan Micra

13 Kwi 2010, 14:05

Witam. Panowie co sądzicie o tym autku? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Czytałem, że "lepiej nie pakować się w stare japońce", ale też pisaliście, że to samochód "niezawodny". Wiem, że części drogie raczej są do nich. Maska jest jakby niespasowana za dobrze, ale serwisowany niby itd..
szary user
Nowicjusz

Miejscowość: lubelskie

13 Kwi 2010, 14:12

Wygląda ładnie. Szkoda, że litrówka i bez wspomagania :(
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

13 Kwi 2010, 15:39

Masz racje, samochod jest w duzym stopniu niezawodny, bardzo dobrze jest tez przystosowany do jazdy miejskiej. Jesli bedzie uzywany w miescie, to jak najbardziej polecam. Jedynym minusem jest chyba zbyt maly bagaznik, ale w koncu to auto miejskie.

Podany przez kolege egzemplarz tez wyglada przyzwoicie.
Mistrzostwo w każdej dziedzinie wymaga pracy, pracy i jeszcze raz pracy.
Sik Wit It
Nowicjusz

Miejscowość: Zgorzelec

13 Kwi 2010, 16:22

Mój kolega jest posiadaczem takiego auta i ja bym nie polecal samochodu slyszac co on o niej mówi co chwile w niej coś robi,a części wcale tanie nie są. Ostatnio cos mu sie stalo i micra mu spala 10 litrów benzyny na 100km przy silniku 1.0 był u 5 mechanikow i nie wiedzieli co z nim jest, wkońcu załozyl gaz i co sie okazało ze gazu tez mu 10 litrow wciaga. Moze tylko jego micra ma takie wady ale ja bym nie polecał tego auta. Szkoda nerw ale to moja opinia
WOJCIECH
Początkujący

Miejscowość: Kutno

13 Kwi 2010, 22:25

WOJCIECH napisał(a):Mój kolega jest posiadaczem takiego auta(...)

Twój kolega musiał sobie sprawić niezłego parcha. Miałem taką K11 z 96 r. i nic sie z nią nie działo poza drobnymi problemami z elektryką (czyszczenie kostki stacyjki, wymiana klem akumulatora i podtopiona skrzynka bezpieczników) a robiłem z nią różne cuda łącznie z lotem przez rów i lądowaniem w polu :o Na koniec zaczęła ciutkę gnic od spodu ale w końcu miała 13 lat.
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jakie są rodzaje/style tuningu? - opisy
    W tym temacie przedstawiamy style i rodzaje tuningu. Jeżeli znacie jakiś rodzaj tuningu który nie został jeszcze opisany to zapraszam do dodania go poniżej wraz z opisem i jeżeli to możliwe zdjęciem samochodu który ...