REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Skąd wiesz że był zepsuty? Przy problemie z tym czujnikiem najpewniej byś nie odpaliła auta jak by zgasło kiedy silnik jest ciepły. Nie możliwe też jest że wymiana czujnika zepsutego na dobry nie zmieniła nic w pracy silnika. Coś mi tu nie pasuje.Eliza123 napisał(a):Był u mechanika i wymieniony został czujnik położenia wału bo był zepsuty ale to nic nie pomogło
Jak masz problemy na LPG to ona nie ma nic do rzeczyEliza123 napisał(a):Dużo osób mówi mi że do wymiany pompa paliwowa
Może być ustawiona instalacja gazowa z dotryskiem benzyny ale nie wiem czy tak jest to u Ciebie zrobione. Mosze napisać jaką masz instalację gazową?Eliza123 napisał(a):nie wiem czy kojarzysz motyw, że benzyna może się mieszać z gazem dlatego ta pompa może pomóc ale może to jest coś innego
Ok, ale może być z lubryfikacją lub bez nie wiemy. Może dobrze by było podjechać do gazownika żeby przejrzał tą instalację i sprawdzić czy ona działa poprawnie.Eliza123 napisał(a):Sekwencyjna
Pewnie masz od niej dokumenty, w książce gwarancyjnej od instalacji powinny być wszystkie informacje.Eliza123 napisał(a):No to nie mam pojęcia...
No tak, a takich części nie powinno się wymieniać na używki chyba że mamy pewność że jest sprawna. Przynajmniej dobre to że nic za to nie płaciłaś.Eliza123 napisał(a):wrzucił uzywke która miał już u siebie na stanie i wtedy nic nie płaciłam więc może ta używana cześć nie było do końca sprawna w 100 procentach
Wszystko w porządku po założeniu nowego czujnika? Problemy zniknęły?Eliza123 napisał(a):Więc jutro odbieram i zobaczymy czy będzie normalnie jeździć