Nissan Patrol GR Y61 - P O M O C Y!!!!

13 Paź 2008, 20:21

zakupiłem 2 tyg temu Nissana Patrola i nie mam żadnej instrukcji, stąd moje pytania:
1. Do czego służy przełącznik HEAT z lewej strony - po włączeniu wzrastają obroty?
2. Prawa, tylna górna lampa ma jakieś światła w środku ( żarówki) bo u mnie są chyba same zaślepki
3. Nie mam podświetlanej konsoli (przełączniki nawiewu, itd) czy to awaria, czy po prostu tam się nic nie podświetla?
z góry dziękuję za pomoc
schizma
Nowicjusz

13 Paź 2008, 21:17

1. coś jak ssanie - podwyższa się obroty przy odpalaniu w zimie (chyba :wink: )
2. wersje europejskie mają światła stop, drogowe i kierunki w zderzaku - możesz kupić lampę z tymi światłami na błotnik.
3. spalone żarówki (diody) - rozebrać tapicerkę i wymienić to będzie działać i podświetlać.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

13 Paź 2008, 21:19

dzięki z a pomoc
schizma
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota C-HR R-Tuned - 600-konny crossover
    Toyota zaprezentowała na targach SEMA 2017 wyścigowego crossovera Toyota C-HR R-Tuned oraz całą kolekcję modyfikowanych Camry, w tym samochody NASCAR. Toyota C-HR o mocy 600 KM jest najszybszym crossoverem na świecie. Na ...
    Volvo S90 - pierwsza publiczna prezentacja
    Pierwsza publiczna premiera najnowszego Volvo S90 odbędzie się podczas targów motoryzacyjnych NAIAS w Detroit. Stany Zjednoczone są dla szwedzkiej marki bardzo ważnym rynkiem zbytu, a miejsce premiery luksusowego sedana jasno ...