Nissan primera p11 oglądałem- nie wiem czy kupić

30 Sty 2009, 15:42

witam
Właśnie wróciłem z komisu , oglądałem nissana primere p 11 2,0 140KM
Auto mnie zainteresowało. 2000 rok produkcji. porysowane prawe tylne drzwi przy klamce... ogólnie autko fajne tylko zaniepokoiło mnie jedno. przy klapie bagażnika szpary pomiędzy tylnymi błotnikami są nie równe... większa szpara jest po lewej stronie... po drugie po lewej stronie jest różnica pomiędzy błotnikiem a klapą taki uskok, nie równy poziom błotnika i klapy. Przejechałem się autem i niby wszystko ok... pali "na dotyk" nie ściąga, skrzynia szybko reauguje ... tylko czy jest sens go kupować bo wydaje mi się że był "puknięty" z tyłu. Cena 16000pln. Czekam na podpowiedzi i opinie na ten temat. pozdrawiam.
Boże chroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi,
z wrogami sam sobie poradze...
danstan
Nowicjusz

30 Sty 2009, 16:38

Jesli nie jestes pewien, wez z soba znajomego blacharza, mechanika whatever, osobe ktora sie po prostu zna, czasami kubel zimnej wody na glowie sie przydaje. Ja osobiscie uwazam, ze tak czy owak komis chce przecietnego czlowieka zrobic w konia.
bykuu
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: z nienacka

30 Sty 2009, 17:03

Kupiłem kiedyś auto z komisu i potem żałowałem, teraz to tylko bezpośrednio od właściciela. Nikt ci w takim komisie nie powie o samochodzie nic więcej poza tym co widać a w większości są to samochody picowane na sprzedaż więc uważaj i weź koniecznie ze sobą jakiegoś fachowca do oglądania.
pirlo333
Początkujący

05 Lut 2010, 21:23

mam nissana primere i mam z lewej strony wieksza szczeline miedzy zderzakiem a blotnikiem niz z prawej i samochod nie byl uderzony, moim zdaniem to jakas wada fabryczna poniewaz spotkalem sie z kilkoma przypadkami w tym modelu i to bylo... a co do samochodu polecam jest to dobry wóz...
trawolta11
Nowicjusz

Miejscowość: Brok
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kia Ceed 2 - led reflektor przód jak naprawić?
    Koledze zepsuł się reflektor mianowicie nie zapala mu się led w jednej z lamp nie świeci w ogóle a w drugiej miga czasami. Są to wersje europejskie zwykłe soczewki z ledami (nie Xenon) czy jest możliwość naprawienia ...