Nissan Primera

02 Lis 2010, 21:32

Witam Mobile :) mam pytanie odnośnie auta Nissan Primera 2003r 2,2 diesel Kombi. Przymierzam sie do kupna tego auta. Czy w Waszych autach sprzegło chodzi twardo?czy luźno sie wciska? bo w tym co planuje kupic to chodzi wydaje mi sie za twardo niz powinno. Pozdrawiam
Groszek86
Nowicjusz

Miejscowość: Konin

03 Lis 2010, 11:52

W naszym warsztacie wymienialiśmy kilak razy sprzęgło w Nissanie Primera kombi,ale generalnie rzecz biorąc,to sprzęgło chodzi dosyć twardo.
Ostatnio edytowany przez PanSamochodzik1, 04 Lis 2010, 01:03, edytowano w sumie 1 raz
PanSamochodzik1
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

03 Lis 2010, 21:35

Dzieki za odpowiedz :) właściciel auta gwarantował mi ze od nowości tak miał wiec pewnie tak musi byc. A Twoja wypowiedz to tylko potwierdziła. Jestem z Konina i nie podjade na sprawdzenie auta ale dziekuje za propozycje :)
Groszek86
Nowicjusz

Miejscowość: Konin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Poznań Motor Show 2019
    Prestiżowe i zarazem jedne z największych w Europie. Obecne w portfolio Międzynarodowych Targów Poznańskich od 1992 roku, zwane przez znawców świata motoryzacyjnego Małą Genewą, czyli targi Poznań Motor Show ...
    Jak dzięki oponom zmniejszyć hałas w samochodzie?
    Hałas w przypadku ogumienia spowodowany jest przez tarcie oraz częstotliwość drgania opony i powietrza w niej. Zewnętrzny hałas toczenia jest parametrem szczególnym, ponieważ decybel (dB) jest jednostką logarytmiczną ...