13 Mar 2013, 20:07
Witam,
prawo jazdy mam od niespełna roku, lecz już dawno zaczęłełem się interesować Suvami.
Podoba mi się dużo modeli, lecz mam te wybrane..
no cóż, najbardziej podoba Mi się moje Volvo XC60, ale ta pojemność... 2.4 ;c...
Zarabiam moze nawet duzo,bo 4000,z 6000 z nadgodzinami biore, dodam ze jestem Specjalista ds.Sprzedaży, i to po samym Technikum ;] .. no ale pomijajac to,
lubię Volvo i fajnie sie nim jeździ i jest bardzo komfortowe,ale mam już dosc tych wydatkow rzedu prawie 1000złmiesiecznie,nawet jezeli mieszkam z rodzicami i nie musze placic za prąd ,wode itp ...w dodatku widok Volvo od blokiem jest naprawde śmieszny, no ale nie tym się sugeruję tylko moim dobrem i wybraniem fajnego autka., wole coś tańszego, i nawet używanego,
Podoba mi się Nissan Qashqai, ten po i przed liftingiem, cena jest b.fajna, bo ok.35-40 tys. za używany model Nissana przed liftem, a do 60 tys. tego po lifcie, oczywiscie mowie o używanym samochodzie.
Samochód duży, taki jakie lubie, no myślicie?
Możecie mi wypisac zalety tego modelu? Dodam ze Volvo już sprzedałem i to za całkiej fajną sumę udalo mi sie utargować ,teraz wlasnie mysle nad Nissanem ,mam nawet wybrany model, jest to silnik 1.5,benz.2010 r .carny-metalic, jezeli chcecxie moge wyslac zdjecie lub link do oferty.
Dodam też że potrzebuję samochodu do pracy i na jakies wieksze zakupy ,jeździlem na poczatku gdy znalazlem prace samochodem służbowym ,ale źle mi sie jeździ sedanami ,zrezygnowalem ,a pracodawca powiedzial ze musze miec swoj samochód wiec kupilem Volvo xc60 -oczywiscie z pomocą rodziców i drobnego kredytu w wysokosci chyba 5,czy 6 tys. jest juz dawno splacony heh.. no nic, doradźie mi coś, weźcie tez pod uwage moja pensje, czy wystacczy w utrzymaniu tego Nissana? zarabiam obecnie ok 3.500zł, jak mam więcej klientów to ok .4.200zł
Pozdro i dzieki za rady.