Witam! Niedawno uczestniczyłem w stłuczce w wyniku której zniszczyłem przednie drzwi pasażera. Samochód ten to Nissan Sunny n14 z 1992 roku. Na zdjęciu prawdopodobnie słabo widać, ale drzwi są mocno wgniecione na całej długości. Bardzo proszę o rady co bardziej mi się opłaca: założyć nowe drzwi czy wyklepać z lakierowaniem? Czy ktoś z Państwa orientuje się może ile orientacyjnie taki zabieg może kosztować? Pozdrawiam
Taniej wyjdzie kupić drzwi. Kolor który widzę jest dosyć mocno popularny szczególnie w wersji sedan tego modelu więc jest szansa że może znajdziesz takie i nie będziesz musiał nic więcej robić oprócz zamiany.
Jeżeli nie znajdziesz w takim samym kolorze to i tak pewnie kupno drzwi w dobrym stanie + malowanie wyjdzie taniej niż naprawa tego co widać + malowanie.
Tak na szybko tu masz, nie wiem jaką tylko masz wersję nadwozia 3D czy 4D? Do 4D w sedanie [link do oferty na Allegro wygasł] Do 3D [link do oferty na Allegro wygasł]
Tak jak kolega radzi , to stare auto nawet jak kupisz używane srebrne i trochę inny odcień będzie to machnąć ręką na to. Tych drzwi nie mu już co klepać a nawet jakby ktoś się podjął byłby głupi a robota kosztowała by z 500/600zl
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Nowa Toyota RAV4 i zmodernizowany mini van Verso W dniach 9-10 podczas marcowej premiery, Toyota zaprezentuje w swoich polskich salonach dwie nowości. Model RAV4 czwartej generacji jest jednym z najbardziej oczekiwanych debiutów motoryzacyjnych na polskim rynku. ...
Opel ADAM zdobywa nagrodę Red Dot za wzornictwo Zdaniem ekspertów i klientów, doceniających niekonwencjonalny wygląd i przełomowe technologie, Opel ADAM to prawdziwy krzyk mody. Najnowszym potwierdzeniem tej opinii jest renomowana nagroda Red Dot za wzornictwo, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.