Witam! Niedawno uczestniczyłem w stłuczce w wyniku której zniszczyłem przednie drzwi pasażera. Samochód ten to Nissan Sunny n14 z 1992 roku. Na zdjęciu prawdopodobnie słabo widać, ale drzwi są mocno wgniecione na całej długości. Bardzo proszę o rady co bardziej mi się opłaca: założyć nowe drzwi czy wyklepać z lakierowaniem? Czy ktoś z Państwa orientuje się może ile orientacyjnie taki zabieg może kosztować? Pozdrawiam
Taniej wyjdzie kupić drzwi. Kolor który widzę jest dosyć mocno popularny szczególnie w wersji sedan tego modelu więc jest szansa że może znajdziesz takie i nie będziesz musiał nic więcej robić oprócz zamiany.
Jeżeli nie znajdziesz w takim samym kolorze to i tak pewnie kupno drzwi w dobrym stanie + malowanie wyjdzie taniej niż naprawa tego co widać + malowanie.
Tak na szybko tu masz, nie wiem jaką tylko masz wersję nadwozia 3D czy 4D? Do 4D w sedanie [link do oferty na Allegro wygasł] Do 3D [link do oferty na Allegro wygasł]
Tak jak kolega radzi , to stare auto nawet jak kupisz używane srebrne i trochę inny odcień będzie to machnąć ręką na to. Tych drzwi nie mu już co klepać a nawet jakby ktoś się podjął byłby głupi a robota kosztowała by z 500/600zl
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
System 4Control z elektronicznie sterowanymi amortyzatorami Łącząc system 4Control (4 koła skrętne) z elektronicznie sterowanymi amortyzatorami, Renault w skuteczny sposób skoordynowało działanie dwóch kluczowych elementów z punktu widzenia zachowania samochodu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.