Podpowiedzcie mi - czy w mojej furze ( Terano II 24 1998 r. )jest pasek rozrządu czy też łańcuszek.
Czy posiadam LSD - a jeżeli nie, czy mogę stosować dodatek do oleju mostu - chyba nie zaszkodzi ????????????????????
Jeżeli okaże się, że jedno sprzęgiełko jest do wymiany - powinienem wymienić drugie - czy jak ?????????????????????????
ad.1 nie wiem
ad.2 podnieś tylnią oś w górę i zakręć jednym kołem. jeśli drugie kręci się w tą samą stronę to masz LSD, jeśli w przeciwną to nie masz.
dodatku do LSD nie ma sensu stosować jeśli w moście nie ma LSD.
ad.3 sprzęgiełko wymień zepsute, to dobre zostaw.
Co zrobić gdy zderzenie jest nieuniknione? Wśród wielu kierowców można spotkać się z opinią, że w przypadku sytuacji awaryjnej – uderzenia w potencjalną przeszkodę (drzewo czy inny samochód), należy uderzyć bokiem auta. Nic bardziej mylnego! ...
Dynamic Sculptures – tradycja sportowego ducha i elegancji w Audi Na wystawie "Dynamic Sculptures – tradycja sportowego ducha i elegancji w Audi", Audi museum mobile prezentuje dwanaście samochodów typu coupé, wyprodukowanych od lat trzydziestych ubiegłego wieku, aż ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.