Witam wszystkich jestem nowy.Jestem zainteresowany kupnem nissana terrano i mam takie putanie?Co należy sprawdzić w tym aucie przy zakupie auto z roku 1997-2001 2.7tdi
i jaka jest awaryjność tego auta.Wiem tylko że lubi je rdza ,a jeśli mosty mają jakieś wycieki czy to powazne i czy drogie sa części do tych aut.
Ostatnio edytowany przez lukasz830212 26 Mar 2011, 21:37, edytowano w sumie 2 razy
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.