REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
lasty napisał(a):(...) jak sie ze mna nie zgadzasz to znaczy ze masz cos nie tak z gustem...
No cóż, w trasie podobno całkiem niezły - to zdanie mojego sąsiada. Natomiast w terenie... Zależy co masz na myśli mówiąc "teren", bo każdy ma inne wyobrażenie w tym względzie. Więc powiem trochę z innej strony - odkąd jeżdże w terenie z TerranoII spotkałem się raz (Palma Trophy '2005). Jakoś sobie radził, ale i jazda była "lajtowa". Częściej (ale też na lajtowych imprezach) widuję Forda Maverica (to bliźniak Tyrana II) i nawet sobie radzi ładnie... Jeśli nie przewidujesz "błota po klamki", rockcrowlingu, czy innych zabaw w tych klimatach to auto powinno Cię zadowolić. Japończyk (Nissan) powinien być bardziej niezawodny niż (nawet bardzo podobny) amerykaniec (Ford) - to wiem z doświadczenia...Anonymous napisał(a):(...) jak sie sprawuje na trasie no i czy da sie nim pojechać w teren...
roszej napisał(a):(...) strasznie ciężko zamykaja sie przednie drzwi lewe i prawe (moze ze sa ciężkie) ale trzeba naprawde mocno trzasnąć:)