REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Rom33 napisał(a):W tym budżecie poleciłbym bogate Volvo S60 lub S80 w zależności jak wielkie ma to być auto. Co do Vignale to świeży produkt, musi zdobyć uznanie na rynku, żeby się przekonać czy jego cena jest odpowiednia do oczekiwań zrób jazdę próbną, może Cię zauroczy o może odrzuci.
szybki napisał(a):Ogólnie jak chcesz kupić nowe auto za 200k wziąłbym kilka dodatkowych aspektów pod uwagę oprócz tabelek, osiągów itp... w których niestety ale święta trójca jest mierna...
Utrata wartości.
Tu niestety będziesz zawsze konkurować ze śmieciami sprowadzanymi z prawie całego świata. Do tego grupa docelowa klienta polskiego jest taka a nie inna i niestety będzie Cie to kosztować i to sporo bo docelowy klient tych aut nie będzie szukał stanu tylko rocznika.
Pewnie napiszesz że Cię przy kupnie to nie obchodzi ale uwierz mi później jest przyjemnie jak autko sprzedaż za 60k a nie za 30k.
sledz373 napisał(a):Wolałbym auto rozmiarów właśnie Viginale/Bmw 5. Zależy mi na tym dosyć mocno . Co do Volvo, według mnie te samochody nie wyglądają (przynajmniej na zewątrz) na warte swojej ceny jak dla mnie. Wydają mi się już troche przestarzałe/przeciętne jak na samochód za 200 tyś. Ciekawie za to prezentuje się S90, chętnie dowiedziałbym się czegoś więcej na temat tego modelu. Jeśli chodzi o S60/80 to zostałbym raczej przy viginiale.
sledz373 napisał(a):Jeśli chodzi o moje aktualne auto vw touareg 3.2 którego mam właśnie już 9 lat. Samochód kupiony praktycznie z salonu, i do tej pory wszystko było świetnie, w 100% bezawaryjnie, aż nagle zaczeło się coś sypać i mechanik doradza sprzedaż. Co jak co ale auto ma już 9 lat więc to raczej normalne że cośw końcu sie musiało popsuć.