Nie wiem czy słyszeliście już że nasz Rząd chce wprowadzić nową opłatę która doliczana miała by być do każdego litra benzyny i oleju napędowego. Wstępnie ma to być 8 gr netto i ma zasilić nowotworzony Fundusz Niskoemisyjnego Transportu. Na celu jest też wspieranie m.in. rozwoju transportu wodorowego i elektrycznego.
Mogli by pomyśleć o jakiś ulgach, a nie non stop sięgają do kieszeni kierowców! Na co komu taki fundusz? Ile wyciągną kasy z paliwa a ile przeznaczą na ten fundusz i co ma na celu wspieranie rozwoju transportu wodorowego i elektrycznego? Przecież mogą to robić bez takiego funduszu eh...
Co należy okresowo sprawdzać w samochodzie? Nie znalazłem na forum podobnego tematu, a myślę że może on pomóc innym użytkownikom/kierowcom w ustaleniu tego na co powinni zwracać uwagę okresowo podczas eksploatacji samochodu. O pewnych rzeczach zapominamy czasem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.