[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Proponuję najpierw chociaż wypróbować auto, które posiada takie wyposażenie. Po tym zdaniu widać, że nigdy nie cofałeś z użyciem kamery. Nierealnym jest żeby ktoś uważał taki bajer za "niepotrzebny".
W ogóle ta dyskusja z Tobą jest pozbawiona sensu. Kupić słabo wyposażone auto tylko po to, żeby za kilka lat sprzedać je kilka % drożej. Polska ekonomia
Kłócicie się tu o wyposażenie, a w podstawowej wersji F30 jest inny problem- 318i ma 3 cylindry. Ja dziękuje za takie BMW 320i z kilkoma dodatkami wyjdzie dużo więcej niż zakładany budżet. Swoją drogą, niech autor doprecyzuje temat, bo na ten moment to praktycznie wszystko co mieści się w budżecie można polecić.
Auta które zostały wymienione tj. Ar giulietta, Volvo v40, Mazda 6, Renault talisman, volvo s60 nie odpowiadają mi z różnych powodów. Nowa A klasa Mercedesa wydaje się całkiem przyzwoita i biorę ją pod uwagę. Myślałem jeszcze o Seacie Ibizie Cupra ale widzę, że nie ma opcji z automatem (no chyba, że się mylę to proszę o poprawienie). Mazda 3 ostatnio też wpadła mi w oko. Najbliżej jednak jest mi do volkswagena Scirocco, podoba mi sie z wyglądu i ma bardzo dobre osiągi + automat DSG. Ktoś ma jakieś doświadczenia z tym autem i mógłby coś wiecej o nim powiedzieć, jakaś opinia?
Śmiała stylistyka nadwozia oraz unikatowe wnętrze Opla ADAM Model ADAM wprowadza do segmentu A docenianą już filozofię projektowania firmy Opel, polegającą na "łączeniu artystycznego kunsztu z niemiecką precyzją ". Opel ADAM - w przeciwieństwie do pojazdów firm konkurencyjnych ...
Parkuj jak należy - przodem, tyłem, równolegle, skośnie Naukę parkowania trzeba zacząć od opanowania odpowiednich manewrów, ale parkowanie tyłem nadal może stanowić wyzwanie dla części kierowców nawet po wielu latach posiadania prawa jazdy. Prawidłowe ustawienie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.