[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Proponuję najpierw chociaż wypróbować auto, które posiada takie wyposażenie. Po tym zdaniu widać, że nigdy nie cofałeś z użyciem kamery. Nierealnym jest żeby ktoś uważał taki bajer za "niepotrzebny".
W ogóle ta dyskusja z Tobą jest pozbawiona sensu. Kupić słabo wyposażone auto tylko po to, żeby za kilka lat sprzedać je kilka % drożej. Polska ekonomia
Kłócicie się tu o wyposażenie, a w podstawowej wersji F30 jest inny problem- 318i ma 3 cylindry. Ja dziękuje za takie BMW 320i z kilkoma dodatkami wyjdzie dużo więcej niż zakładany budżet. Swoją drogą, niech autor doprecyzuje temat, bo na ten moment to praktycznie wszystko co mieści się w budżecie można polecić.
Auta które zostały wymienione tj. Ar giulietta, Volvo v40, Mazda 6, Renault talisman, volvo s60 nie odpowiadają mi z różnych powodów. Nowa A klasa Mercedesa wydaje się całkiem przyzwoita i biorę ją pod uwagę. Myślałem jeszcze o Seacie Ibizie Cupra ale widzę, że nie ma opcji z automatem (no chyba, że się mylę to proszę o poprawienie). Mazda 3 ostatnio też wpadła mi w oko. Najbliżej jednak jest mi do volkswagena Scirocco, podoba mi sie z wyglądu i ma bardzo dobre osiągi + automat DSG. Ktoś ma jakieś doświadczenia z tym autem i mógłby coś wiecej o nim powiedzieć, jakaś opinia?
Hybrydy na trasy? - jak sprawdza się hybryda w trasie, spalanie? W prawdzie nie planuję na razie zakupu samochodu, ale ciekawi mnie funkcjonalność hybryd. Nie mówię tu o typie plugin tylko o takim, gdzie silnik elektryczna wyłącznie wspomaga spalinowy tzn. do pewnych obrotów ...
Pożar samochodu elektrycznego i hybrydy - brak wiedzy i środków W ostatnim czasie dość głośno robi się w temacie pożarów samochodów elektrycznych i hybryd. Zaczęło się od głośnego pożaru Tesli. W Polsce również jeżdżą takie samochody, a nawet trójkołowce oraz ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.