Nowe auto do 140 tys.

11 Lis 2016, 16:30

Och nie invi musi uzyc raczek do przesuwania fotela...biedactwo.

Leżę :lol: :lol: :lol: Hmmm....denny tekst

Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Proponuję najpierw chociaż wypróbować auto, które posiada takie wyposażenie. Po tym zdaniu widać, że nigdy nie cofałeś z użyciem kamery. Nierealnym jest żeby ktoś uważał taki bajer za "niepotrzebny".

W ogóle ta dyskusja z Tobą jest pozbawiona sensu. Kupić słabo wyposażone auto tylko po to, żeby za kilka lat sprzedać je kilka % drożej. Polska ekonomia :mrgreen: :mrgreen:
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

11 Lis 2016, 16:43

Kłócicie się tu o wyposażenie, a w podstawowej wersji F30 jest inny problem- 318i ma 3 cylindry. Ja dziękuje za takie BMW :D 320i z kilkoma dodatkami wyjdzie dużo więcej niż zakładany budżet.
Swoją drogą, niech autor doprecyzuje temat, bo na ten moment to praktycznie wszystko co mieści się w budżecie można polecić.
pkc
Zaawansowany

Prawo jazdy: 10 08 2004
Auto: BMW E36 Audi A4 B8
Silnik: 328i 2.0TFSI

11 Lis 2016, 16:46

I półtora litra pojemności, ale w tym temacie hejt BMW jest niewskazany, uważaj na pancze poniżej poziomu :naughty: :naughty:
Invi
Forumowicz VIP

11 Lis 2016, 17:06

Ktoś tu się zasłania niższym spadkiem wartości, a już widzę jak podstawowa wersja trzyma wartość ;)
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

13 Lis 2016, 12:07

Auta które zostały wymienione tj. Ar giulietta, Volvo v40, Mazda 6, Renault talisman, volvo s60 nie odpowiadają mi z różnych powodów.
Nowa A klasa Mercedesa wydaje się całkiem przyzwoita i biorę ją pod uwagę.
Myślałem jeszcze o Seacie Ibizie Cupra ale widzę, że nie ma opcji z automatem (no chyba, że się mylę to proszę o poprawienie).
Mazda 3 ostatnio też wpadła mi w oko.
Najbliżej jednak jest mi do volkswagena Scirocco, podoba mi sie z wyglądu i ma bardzo dobre osiągi + automat DSG. Ktoś ma jakieś doświadczenia z tym autem i mógłby coś wiecej o nim powiedzieć, jakaś opinia?
rvv
Nowicjusz

Auto: Nie mam