Nowe klosze do lamp z Allegro

01 Sie 2021, 20:00

Cześć, mam pytanie czy kupował ktoś nowe klosze do lamp do Golfa 4? Jaka jest tego jakość itd.? Jak ktoś miał z nimi styczność, to niech się wypowie i może podlinkować.
Ciastek140
Początkujący

02 Sie 2021, 14:36

A co masz z kloszami nie tak że chcesz je wymieniać?

Mało kto wymienia same klosze i najczęściej wymieniana jest cała lampa. Z samymi kloszami to sporo zabawy no i do tego trzeba je dobrze wkleić. Raczej mało opłacalne i do tego sporo zachodu.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

03 Sie 2021, 18:51

Jeden mam pęknięty, rozklejałem i sklejałem już to więc wiem co i jak i nie było później żadnych problemów typu, że coś słabo świeci albo paruje. Bardziej chciałbym poznać opinię tych co kupowali klosze z allegro. Kupiłbym całą zwykłą, ale mam czarny środek i podwójny kierunek.
Ciastek140
Początkujący

03 Sie 2021, 19:25

Chłopie kup sobie używke w dobrym stanie, toz to grosze kosztuje a zaoszczędzisz i czas i nerwy. Wykręcasz, zakręcasz i po sprawie.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Elektryczny Land Cruiser pracuje w kopalni miedzi
    Toyota Land Cruiser w wersji elektrycznej już jest – na razie w Australii. Niezniszczalna terenówka Toyoty, bardzo chętnie wykorzystywana w przemyśle ciężkim – w wersji elektrycznej okazała się idealnym ...
    Jedź swoim torem i trzymaj się właściwego pasa
    Niebezpieczne zjeżdżanie samochodów na sąsiedni pas ruchu, zwłaszcza na zakrętach oraz przekraczanie linii wyznaczającej granice toru jazdy to tylko niektóre z bardzo niebezpiecznych nawyków kierowców, ...