Nowe klosze do lamp z Allegro

01 Sie 2021, 20:00

Cześć, mam pytanie czy kupował ktoś nowe klosze do lamp do Golfa 4? Jaka jest tego jakość itd.? Jak ktoś miał z nimi styczność, to niech się wypowie i może podlinkować.
Ciastek140
Początkujący

02 Sie 2021, 14:36

A co masz z kloszami nie tak że chcesz je wymieniać?

Mało kto wymienia same klosze i najczęściej wymieniana jest cała lampa. Z samymi kloszami to sporo zabawy no i do tego trzeba je dobrze wkleić. Raczej mało opłacalne i do tego sporo zachodu.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

03 Sie 2021, 18:51

Jeden mam pęknięty, rozklejałem i sklejałem już to więc wiem co i jak i nie było później żadnych problemów typu, że coś słabo świeci albo paruje. Bardziej chciałbym poznać opinię tych co kupowali klosze z allegro. Kupiłbym całą zwykłą, ale mam czarny środek i podwójny kierunek.
Ciastek140
Początkujący

03 Sie 2021, 19:25

Chłopie kup sobie używke w dobrym stanie, toz to grosze kosztuje a zaoszczędzisz i czas i nerwy. Wykręcasz, zakręcasz i po sprawie.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak przygotować się do jazdy?
    Najbardziej tragiczne zdarzenia na drodze to te ze skutkiem śmiertelnym, jednak nawet kiedy wszyscy uczestnicy wypadku przeżyją, jego następstwa mogą odczuwać do końca życia. Najnowsze badania wykazały, że urazy głowy, rdzenia ...