Witam, jako że tematów w tym roku jeszcze mało postanowiłem zapytać.
Kupiłem w wakacje Civica VIII i wraz z drugim kompletem felg - 16" dostałem opony zimowe, problem w tym że są to opony które właściciel dostał opuszczając salon a więc w 2010 roku, więc pomyślałem, że warto chyba je już zmienić. Rozmiar 205/55/16. Myślę, że maksymalnie do 1000zł
A skąd jesteś, to co będzie pasowało góralowi, niekoniecznie będzie dobre na pomorzu. Potrzebujesz opon bardziej na śnieg, czy na chlapę Ja sam użytkuję Klebery i jestem zadowolony. [link do Oponeo wygasł]
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
Świętokrzyskie Normalne drogi jak w 70% Polski Mieszkam na wsi, ale jednak blisko miasta, pługi mimo wszystko kilka razy przejadą, więc biorąc pod uwagę ostatnie lata, więcej mokrej ciapy i lodu na drodze niż śniegu
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Jaki napęd preferujecie: benzynowy, diesla, hybrydowy czy elektryczny? Ponad połowa Polaków wskazuje "Dzień bez samochodu" jako najbliższą im akcję ekologiczną. Aż 55% procent badanych wzięło w niej udział na przełomie ostatnich kilku lat. To dowód na to, że coraz bardziej zdajemy ...
Klebery to bardzo dobra jakość do ceny. Mam takie w jednym aucie już szósty rok i sprawdzają się do tej pory. Przebieg mają około 40tyś. i jeszcze zostało około połowy bieżnika 4,5-5mm. Ogólnie to dobra inwestycja
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.