Witam, jako że tematów w tym roku jeszcze mało postanowiłem zapytać.
Kupiłem w wakacje Civica VIII i wraz z drugim kompletem felg - 16" dostałem opony zimowe, problem w tym że są to opony które właściciel dostał opuszczając salon a więc w 2010 roku, więc pomyślałem, że warto chyba je już zmienić. Rozmiar 205/55/16. Myślę, że maksymalnie do 1000zł
A skąd jesteś, to co będzie pasowało góralowi, niekoniecznie będzie dobre na pomorzu. Potrzebujesz opon bardziej na śnieg, czy na chlapę Ja sam użytkuję Klebery i jestem zadowolony. [link do Oponeo wygasł]
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
Świętokrzyskie Normalne drogi jak w 70% Polski Mieszkam na wsi, ale jednak blisko miasta, pługi mimo wszystko kilka razy przejadą, więc biorąc pod uwagę ostatnie lata, więcej mokrej ciapy i lodu na drodze niż śniegu
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Night Power GP 2012 - Łomża Trzecia runda Night Power GP 2012 odbyła się w Łomży 18 sierpnia. Na ulicach miasta można było zobaczyć rzadko spotykane samochody, a ulica Spokojna zmieniła się w strefę streetracingu. Na NIGHT POWER Grand Prix w Łomży chyba ...
Klebery to bardzo dobra jakość do ceny. Mam takie w jednym aucie już szósty rok i sprawdzają się do tej pory. Przebieg mają około 40tyś. i jeszcze zostało około połowy bieżnika 4,5-5mm. Ogólnie to dobra inwestycja
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.