Nowe pola w profilu użytkownika

13 Wrz 2012, 21:58

Dodaliśmy nowe pola w profilu użytkownika opisujące posiadany samochód:

Silnik
    Paliwo
    Typ
    Skrzynia biegów
Zapraszamy do aktualizacji profili i wypełnienia jak największej liczby opcji.
Zalogowany użytkownik zmiany może wprowadzić na tej stronie.

Jeżeli macie propozycje co powinno jeszcze znaleźć się w profilu użytkownika to zapraszam do wypowiedzi poniżej.
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

13 Wrz 2012, 23:37

Na pewno rok produkcji samochodu.
kant95
Zaawansowany

Miejscowość: lublin
Prawo jazdy: 01 01 1981
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Chrysler Voyager
Silnik: 2.5
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

14 Wrz 2012, 08:42

kant95 napisał(a):Na pewno rok produkcji samochodu

Już został dodany :)
ArteK
Forum Samochodowe

28 Paź 2012, 21:39

dla mnie rok otrzymania prawa jazdy jest ciut hmm, kontrowersyjny. Wolałbym wiedzieć ile km rocznie przejeżdża kierowca, forumowicz który później udziela mi rad :) Wydaje mi się, że przebieg bardziej świadczy o doświadczeniu niż rok wydania prawka :)

pOZdrawiam!
nie rozumiałem miłości do samochodów... póki nie kupiłem Audi
Mietek851
Początkujący

Miejscowość: Lublin
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Audi A4 B5
Silnik: 1.9 TDI 110KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1996

29 Paź 2012, 12:55

Mietek851 napisał(a):Wolałbym wiedzieć ile km rocznie przejeżdża kierowca, forumowicz który później udziela mi rad :) Wydaje mi się, że przebieg bardziej świadczy o doświadczeniu niż rok wydania prawka :)

Propozycja jest ciekawa :ok: Została już wprowadzona odpowiednia modyfikacja, która pozwala na wybranie liczby kilometrów jakie użytkownik przejeżdża w ciągu roku. Zapraszam do uzupełnienia profilu.
ArteK
Forum Samochodowe

12 Mar 2013, 21:15

Ale po co potrzebne są informacje jakim kto samochodem jeździ, jaki przebieg, skrzynia biegów, rok produkcji itd. Czy Waszym zdaniem ma to znaczenie ? Czy osoba jeżdżąca 15 letnia hondą jest mniej wartościowym kierowcą od właściciela rocznego audi czy bmw? Moim zdaniem nie.
kaska
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kiedy kierowca może używać świateł awaryjnych?
    W jakich okolicznościach kierowca może używać świateł awaryjnych: postój z powodu uszkodzenia pojazdu lub wypadku. Włączanie tych świateł, gdy chcemy zatrzymać się w miejscu niedozwolonym jest niezgodne z obowiązującymi ...
    Trzymaj się swojego pasa!
    Jazda po wyznaczonym pasie ruchu to podstawa bezpiecznego pokonywania zakrętów. Wyjeżdżanie kierowcy poza jego pas grozi zderzeniem czołowym. Wiele osób zapomina również, że mają obowiązek trzymać się ...

12 Mar 2013, 21:45

kaska napisał(a):Czy osoba jeżdżąca 15 letnia hondą jest mniej wartościowym kierowcą od właściciela rocznego audi czy bmw? Moim zdaniem nie.

Naszym też nie, pola są po to żeby w razie pomocy można było szybciej odpowiedzieć użytkownikowi. Poza tym to forum motoryzacyjne więc każdy jest ciekawy jakimi samochodami jeżdżą inni użytkownicy :ok: Czasem widząc takie samo auto można kogoś dopytać na forum o konkretne rzeczy itd.
ArteK
Forum Samochodowe

12 Mar 2013, 21:51

napiszę po swojemu ......
kaska napisał(a):Ale po co potrzebne są informacje jakim kto samochodem jeździ, jaki przebieg, skrzynia biegów, rok produkcji itd. Czy Waszym zdaniem ma to znaczenie ?

Niby nie ma znaczenia ....... jednak w dziale technicznym często spotyka się zapytania typu : mam problem w moim bolidzie ......... bez podania tych właśnie podstawowych informacji. Potem jest ciągnięcie gościa za język , itp.....temat wydłuża się niepotrzebnie.
kaska napisał(a): Czy osoba jeżdżąca 15 letnia hondą jest mniej wartościowym kierowcą od właściciela rocznego audi czy bmw? Moim zdaniem nie.
Moim zdaniem też nie .....Podanie tych informacji nie jest chyba obowiązkowe , więc nie widzę problemu gdy piszesz w ogólnej sprawie . Jeśli jednak napiszesz o swoich kłopotach z własnym samochodem natury technicznej to i tak, każdy kto będzie miał ochotę pomóc, wyspowiada Cię czym jeżdzisz , nawet z najdrobniejszymi szczegółami.
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG