Nowe pola w profilu użytkownika

13 Wrz 2012, 22:58

Dodaliśmy nowe pola w profilu użytkownika opisujące posiadany samochód:

Silnik
    Paliwo
    Typ
    Skrzynia biegów
Zapraszamy do aktualizacji profili i wypełnienia jak największej liczby opcji.
Zalogowany użytkownik zmiany może wprowadzić na tej stronie.

Jeżeli macie propozycje co powinno jeszcze znaleźć się w profilu użytkownika to zapraszam do wypowiedzi poniżej.
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

14 Wrz 2012, 00:37

Na pewno rok produkcji samochodu.
kant95
Zaawansowany

Miejscowość: lublin
Prawo jazdy: 01 01 1981
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Chrysler Voyager
Silnik: 2.5
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

14 Wrz 2012, 09:42

kant95 napisał(a):Na pewno rok produkcji samochodu

Już został dodany :)
ArteK
Forum Samochodowe

28 Paź 2012, 22:39

dla mnie rok otrzymania prawa jazdy jest ciut hmm, kontrowersyjny. Wolałbym wiedzieć ile km rocznie przejeżdża kierowca, forumowicz który później udziela mi rad :) Wydaje mi się, że przebieg bardziej świadczy o doświadczeniu niż rok wydania prawka :)

pOZdrawiam!
nie rozumiałem miłości do samochodów... póki nie kupiłem Audi
Mietek851
Początkujący

Miejscowość: Lublin
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Audi A4 B5
Silnik: 1.9 TDI 110KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1996

29 Paź 2012, 13:55

Mietek851 napisał(a):Wolałbym wiedzieć ile km rocznie przejeżdża kierowca, forumowicz który później udziela mi rad :) Wydaje mi się, że przebieg bardziej świadczy o doświadczeniu niż rok wydania prawka :)

Propozycja jest ciekawa :ok: Została już wprowadzona odpowiednia modyfikacja, która pozwala na wybranie liczby kilometrów jakie użytkownik przejeżdża w ciągu roku. Zapraszam do uzupełnienia profilu.
ArteK
Forum Samochodowe

12 Mar 2013, 22:15

Ale po co potrzebne są informacje jakim kto samochodem jeździ, jaki przebieg, skrzynia biegów, rok produkcji itd. Czy Waszym zdaniem ma to znaczenie ? Czy osoba jeżdżąca 15 letnia hondą jest mniej wartościowym kierowcą od właściciela rocznego audi czy bmw? Moim zdaniem nie.
kaska
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW M3 i BMW M4 Coupe z nowym, mocnym silnikiem
    Debiut nowego BMW M3 Limuzyna oraz nowego BMW M4 Coupe zwiastuje wejście na rynek nowej generacji samochodów sportowych o wysokich osiągach, stworzonych przez BMW M GmgH, a także oznacza zaszczepienie filozofii BMW ...

12 Mar 2013, 22:45

kaska napisał(a):Czy osoba jeżdżąca 15 letnia hondą jest mniej wartościowym kierowcą od właściciela rocznego audi czy bmw? Moim zdaniem nie.

Naszym też nie, pola są po to żeby w razie pomocy można było szybciej odpowiedzieć użytkownikowi. Poza tym to forum motoryzacyjne więc każdy jest ciekawy jakimi samochodami jeżdżą inni użytkownicy :ok: Czasem widząc takie samo auto można kogoś dopytać na forum o konkretne rzeczy itd.
ArteK
Forum Samochodowe

12 Mar 2013, 22:51

napiszę po swojemu ......
kaska napisał(a):Ale po co potrzebne są informacje jakim kto samochodem jeździ, jaki przebieg, skrzynia biegów, rok produkcji itd. Czy Waszym zdaniem ma to znaczenie ?

Niby nie ma znaczenia ....... jednak w dziale technicznym często spotyka się zapytania typu : mam problem w moim bolidzie ......... bez podania tych właśnie podstawowych informacji. Potem jest ciągnięcie gościa za język , itp.....temat wydłuża się niepotrzebnie.
kaska napisał(a): Czy osoba jeżdżąca 15 letnia hondą jest mniej wartościowym kierowcą od właściciela rocznego audi czy bmw? Moim zdaniem nie.
Moim zdaniem też nie .....Podanie tych informacji nie jest chyba obowiązkowe , więc nie widzę problemu gdy piszesz w ogólnej sprawie . Jeśli jednak napiszesz o swoich kłopotach z własnym samochodem natury technicznej to i tak, każdy kto będzie miał ochotę pomóc, wyspowiada Cię czym jeżdzisz , nawet z najdrobniejszymi szczegółami.
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG