REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
silvo44 napisał(a):Zaginęło - oznacz jako przeczytane ... po rozwinięciu nowych, nieczytanych postów ...
Dishman napisał(a):Mam pytanie o szybką odpowiedź w tematach. Zniknęła?
MotoAlbercik napisał(a):1. nie wiem dlaczego, ale przynajmniej u mnie, na dole strony pojawia się pasek przewijania - stronka nie mieści się w ekranie - może to tylko kwestia ustawienia przeglądarki? Jeżeli nie, to przydałoby się to wyśrodkować
seba145 napisał(a):Witam.jeszcze raz.mam problem gdyż po otwarciu zobacz nowe posty,otwierają się nie przeczytane posty ale nie ma opcji oznacz jako przeczytane.proszę coś z tym zrobić.
stasiowski121 napisał(a):U mnie z kolei całe forum jest wyrównane do lewej i zajmuje max 3/4 szerokości ekranu. Wyśrodkowanie powinno być.
MotoAlbercik napisał(a):1. nie wiem dlaczego, ale przynajmniej u mnie, na dole strony pojawia się pasek przewijania - stronka nie mieści się w ekranie - może to tylko kwestia ustawienia przeglądarki? Jeżeli nie, to przydałoby się to wyśrodkować
2. nie podoba mi się to, że autor postu i jego opis są z prawej strony - a może to tylko przyzwyczajenie...
3. drażni mnie też ten biały kolor - wydaje mi się, że tamte kolory były jakieś przyjaźniejsze dla oka.