też coś tak słyszałem podnieśli chyba o 10 lub 20km/h już teraz zgłupiałem wkońcu o ile
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
W ostatni dzień roku w życie weszły przepisy, które pozwalają na jazdę po autostradach z prędkością 140 km na godzinę, a po drogach ekspresowych - do 100 lub 120 kilometrów na godzinę. I dopuszczalne przekroczenie wynosi 10km/h
[2018] VW Touareg III VW pokazał kolejna auto nie dla ludu. W środku pełno elektroniki rodem z nowych Audi z... 15 calowym ekranem dotykowym i 12 calowymi zegarami na czele. Waga spadła o jakieś 100kg w porównaniu do poprzednika. Zapowiedziano ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.