Nowe SKODY Octavia już we flocie!

26 Kwi 2013, 09:34

W salonie firmy Carsed w Mińsku Mazowieckim, odbyło się pierwsze w Polsce przekazanie dużej floty bazującej na trzeciej generacji SKODY Octavia. Samochody trafiły do carparku Banku Polskiej Spółdzielczości S.A., jednego z ważniejszych Klientów korporacyjnych marki SKODA na polskim rynku.

Nowe SKODY Octavia już we flocie!

Współpraca pomiędzy firmami trwa już od początku 2008 roku, kiedy to Bank BPS zakupił kilkadziesiąt modeli Fabia i Octavia. Odmłodzoną flotę firmy uzupełnią Nowe SKODY Octavia i Rapid. Wszystkie samochody wyposażone są w silniki benzynowe TSI, które zapewniają dynamikę jazdy oraz ekologiczną i ekonomiczną eksploatację.

Nowe SKODY Octavia już we flocie!"Wybrane modele samochodów odpowiadają wymaganiom naszych pracowników. Ważna jest także optymalizacja kosztów związanych z eksploatacją floty. Auta pozwolą skutecznie wypełniać obowiązki firmowe, będąc przy tym ekonomiczne. Usługę leasingową full service w dalszym ciągu będzie dostarczał długoletni partner Banku BPS - firma Arval" - powiedziała Joanna Ciarczyńska, Dyrektor Departamentu Administracji.

POLECAMY Frito Lay Poland wybiera do swojej floty modele Fabia Combi

"Cieszymy się, że nasz strategiczny Klient zdecydował się na kolejne zakupy samochodów marki ŠKODA. Jesteśmy pewni, że Nowa Octavia wywiąże się ze swoich zadań wzorowo. Jest to samochód, który odzwierciedla najlepsze geny marki: elegancję, funkcjonalność, bezpieczeństwo i korzystną cenę. Z Bankiem BPS wiążemy także plany na dalszą współpracę w przyszłości" – powiedział Tomasz Koter, Kierownik Zespołu Sprzedaży Flotowej SKODA.

źródło: Skoda
Redakcja
Forum Samochodowe
Redakcja
Redakcja
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 13105
Prawo jazdy: 12 03 1998
Auto: Tesla Model Y

06 Maj 2013, 09:34

Ciekawi mnie jakie jest zdanie forumowiczów na temat najnowszej Skody Octavii,podoba się Wam? Bo jeżeli mam byc szczery,to ja jestem nią niemal zachwycony,prezentuje się naprawdę bardzo fajnie,to może być prawdziwy przebój.
Alkomaty
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skrzynia S-TRONIC w Audi
    S-TRONIC to automatyczna skrzynia biegów z podwójnym sprzęgłem, którą znajdziemy w wielu modelach marki AUDI z podłużnie zamontowanym silnikiem i napędem quattro. Działanie dwusprzęgłowej skrzyni biegów ...
    Lexus IS 430 - prekursor serii F
    Był 2003 rok, w kalifornijskim Huntington Beach ekipa mechaników Rod Millen Special Vehicles przygotowywała pokazowy egzemplarz Lexusa IS do targów SEMA. Ostatecznie z warsztatu wyjechał sportowy sedan z V-ósemką ...