"Nowe" stare auto do 10-12k

13 Kwi 2016, 17:00

Poszukujemy nowego auta. Oczywiście nowego w przenośni w granicach do max 12k. Posiadamy małego VW Polo i szukamy teraz czegoś dla mnie. Wcześniej jeździłem Peugeotem 307-ką ale się sprzedał. Czego oczekuję od uta? aby dzielnie znosił trudy Wrocławskich ulic, może z ciut większym prześwitem,rozsądnych cen w eksploatacji i gdyby się dziecko pojawiło, miejsca na wózek:) Wcześniej myślałem o VW Borze, Hondzie CRV 1-szej generacji ale troszkę boję się paliwa na paliwo i usterek z napędem. Szukam autka tak na 3-5 lat. Możecie coś rozsądnego podpowiedzieć?
mumingo
Aktywny

Miejscowość: Trzebnica/Wrocław

14 Kwi 2016, 16:17

mając do wyboru trzy opcje (poniżej) którą zainteresowalibyście się najpoważniej?

[link do oferty na Olx wygasł]

mumingo
Aktywny

14 Kwi 2016, 17:08

CR-V jest OK nie pusci Cie z torbami. Jeżeli masz te 3szt w swojej okolicy to je sprawdź z fotek się bardziej wróży. Ja wróże na tą złotą.
noisy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 21
Miejscowość: Tomaszow
Prawo jazdy: 27 02 2003
Auto: Superb
Silnik: 1.8T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

14 Kwi 2016, 20:03

Wszystkie są w granicy 100 km. Złoty mi się też podoba ale czy kupować auto z zamontowanym LPG?
mumingo
Aktywny

15 Kwi 2016, 07:22

Ja bym kupił takie bez lpg. Chyba ze dostaniesz pełne info od sprzedającego jaka instalacja jest zamontowana (dokładna rozpiska elementów) oraz kto zakładał tą instalację.
Jeżeli instalka jest spartolona albo wióry poszły w silnik bo gazował druciarz to będzie wieczny problem z takim autem.
noisy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 21
Miejscowość: Tomaszow
Prawo jazdy: 27 02 2003
Auto: Superb
Silnik: 1.8T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Honda NSX 2015 - druga generacja
    W 2015 roku do gry powróciła Honda NSX, którą można było oglądać na Tokyo Motor Show w wersji produkcyjnej. Druga generacja NSX otrzymała lekkie nadwozie i nowy, montowany wzdłużnie, 3,5-litrowy silnik V6 twin ...