Mam taki problem. Mialem wycieraczki ale no powiedzmy mazaly wiec wymienilem na nowe
I tu pojawil sie problem. Wycieraczka od strony kierowcy nie dziala prawidlowo... guma na pewnym fragmencie ... cholerka brakuje mi slowa :p.... no trze o szybe
Na obrazku widac pole dzialania wycieraczki i na czerwona takowe fragmenty gdzie niby to sie dzieje.... w tych miejscach costaje tj. bruzda wody.... to bruzdy to pikus ale trzeszczenie mnie dobija....
Taka sprawa... jak jest sucha szyba jest ok.... tak samo jak np potraktuje szybe plynem z spryskiwacza (nie woda) to przez 2 rundy jest wrecz idealnie .. pozniej znowu jest do d....
Przyczyną jest prawdopodobnie sama wycieraczka,a konkretnie firma,która ja wyprodukowała.Chodzi oczywiście o gumę - jest poprostu twarda.Inną przyczyna może być docisk ramienia wycieraczki - sprężyna jest za słaba i pióro wycieraczki nie dolega całkowicie do szyby.Przyczyną może być też docisk pióra wycieraczki - tak samo jest za słaby i wycieraczka nie dolega w pewnych miejscach do szyby z taką siła jak powinna.
Ale takie coś dzieje się zazwyczaj w tych tanich wycieraczkach,gdy pióro kosztuje parę złotych.Czasami lepiej wymienić tylko samą gumkę,a ramiona i pióra zostawić.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
SsangYong Rexton G4 - nowa odsłona Jest to prawdziwy samochód terenowy gdyż zachowano konstrukcję opartą na ramie (Quad frame), co w dobie samonośnych nadwozi w klasie SUV jest rzadkością. W stosunku do poprzedniego modelu nadwozie jest dłuższe (4850 ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.